DUI-LEG og VIRKE i Ølstykke afholdte Gangster-weekend for hele familien

DUI-LEG og VIRKE i Ølstykke afholdte Gangster-weekend for hele familien

Hvert år afholder DUI-LEG og VIRKE i Ølstykke en årlig weekendtur med tema. Det har tidligere være med temaer som Pirat, Det vilde vesten, Harry Potter og middelalder. Men denne gang var det med Gangster som tema.

Weekenden skulle faktisk have været afholdt sidste år, men blev aflyst pga. Corona. Det var derfor en længe ventet Gangsterweekend der fandt sted i weekenden.

Foto: DUI LEG og Virke

Lidt over 30 børn og voksne fik en helt fantastisk og super hyggelig tur med masser af gang i den. Der blev både lavet Tommy-guns, flotte perlekæder og hårpynt. Om aftenen var ”baren” åben og man kunne spille poker og blackjack.

DUI-LEG og VIRKE har lige som mange andre foreninger oplevet, at det har være svært, at kommer godt i gang igen efter Corona.

Efter en lang vinter med Corona-nedlukning og et forår med meget få aktiviteter, er formand Martin Welling rigtig glad:
– Jeg synes at det er rigtig godt. I sommers afholdt vi vores sommerlejr og vi er så småt i gang igen med aktiviteter i vores hytte. Når man så oven i det, oplever sådan en fantastisk gangster weekend, kan man som formand kun blive rigtig glad og tro på det hele nok skal blive godt igen.

Det var ikke kun formanden som var glad. Alle hyggede sig og levede sig godt ind i temaet. Der var glade børn over alt og der var fuld fart over weekenden. Så det var en flok meget trætte deltagere, som søndag tog hjem efter en dejlig weekend.

Kunne du tænke dig at vide mere om DUI Leg og Virke Ølstykke og de mange sjove aktiviteter og arrangementer, så kig med på hjemmesiden: https://www.dui.dk/olstykke/

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…