DUI-LEG og VIRKE i Ølstykke holdt deres årlige julebagedag

DUI-LEG og VIRKE i Ølstykke holdt deres årlige julebagedag

I DUI-LEG og VIRKE i Ølstykke har de altid gang i spændende aktiviteter. Her kan man mødes til brætspil, deltage i familieaftener med fællesspisning og man kan også fordybe sig på robotværkstedet.

Udover de faste aktiviteter, har de også flere tilbagevendende hyggelige traditioner og søndag den 3. december gjaldt det den årlige JULEBAGEDAG, hvor der blev lavet konfekt og bagt julekager til den store guldmedalje i skolekøkkenet på Maglehøjskolen.

Dui Julebagedag 2023 Avis (5)

Foto: Joachim Lærke Lyager

Der var gang i køkkenet og duften var himmelsk, da børn og og forældre sammen fik julekagerne i hus.

Hver familie fik udleveret en kasse med alle ingredienser til opskrifterne i det vedlagte hæfte, og så var det om at komme i gang. Allerede fra kl. 10 formiddag blev der produceret julekager og konfekt.

Julebagedagen var igen i år en succes. Et superhyggeligt arrangement og alle børnene var rigtig gode til, at hjælpe. Det vigtigste var dog, at der kom rigtig mange flotte julekager og masser af konfekt ud af anstrengelserne – så nu er julen reddet!

Dui Julebagedag 2023 Avis (6)

Foto: Joachim Lærke Lyager

DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende børne- og familieorganisation, hvor familien kan have det sjovt sammen eller hver for sig. Ønsker man at tilbringe mere tid med sin familie i glade, hyggelige og kreative omgivelser, er DUI det helt rigtige sted. Udover faste ugentlige aktiviteter har de også en masse weekendture, lejre og arrangementer som det er muligt at deltage i. 

Læs mere om DUI-Ølstykke her: https://www.dui.dk/olstykke/

Dui Julebagedag 2023 Avis (2)

Foto: Joachim Lærke Lyager

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…