Efterårssæsonen i Stenløses nye filmklub byder på Tom Hanks

Efterårssæsonen i Stenløses nye filmklub byder på Tom Hanks

Nu starter efterårssæsonen af den nye filmklub der er arrangeret af Stenløse menighedsråd. I efterårssæsonen sættes der fokus på film med den amerikanske skuespiller Tom Hanks i hovedrollen, og den første film er den helt mageløse film om ”Forrets Gump”.

Filmen der stort set ryddede de største priser ved den årlige Oscar filmpris i 1995, og er en helt unik film der handler om en amerikansk antihelt, og et liv der tilsyneladende fører ham gennem nogle af 50’ og 60’nes største begivenhed i Amerikas historie. Har du ikke allerede set den, eller måske glemt den, så er det nu tid til et gensyn.

Filmklubben afvikles i Stenløse Sognegård, og den første film vises torsdag den 25. august kl. 19.00. Derefter vises en film hver måned frem til årets udgang. Vi skal se flere af de helt store film med Tom Hanks i hovedrollen, der er titlerne Da Vinci mysteriet, Engle & Dæmoner og The green mile. Året slutter med et gensyn af den store klassiske julefilm, Love Actually, hvor vi dog ikke finder Tom Hanks, men en perlerække af andre helt store skuespillere.

Der er gratis adgang for deltagerne, men der skal foretages tilmelding på Stenløse Kirkes hjemmeside.
Link til tilmelding: https://www.stenlosekirke.dk/event/12985764

I forbindelse med hver filmaften, er det muligt at tilkøbe lidt ”film-snaks” og al omsætning i kiosken tilfalder ubeskåret Stenløse/Veksø menighedspleje. Se eventuelt flere informationer på Stenløse kirkes hjemmeside: https://www.stenlosekirke.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…