Eftersøgning – Hjælp med at finde Ulrich – lørdag d. 12. juli i Værløse

Eftersøgning – Hjælp med at finde Ulrich – lørdag d. 12. juli i Værløse

 
 

 
 
 
 
 

Vi har modtaget denne forespørgsel om hjælp til eftersøgningen af Ulrich Kjeldsen. Har du tid og mulighed for at hjælpe med, så vil det være en kæmpe hjælp for familie og venner til Ulrich.

EFTERSØGNING

Hjælp os med at finde 40 årige Ulrich, som har været forsvundet siden d.2. juli 2014. Ulrichs bil er fundet ved Hareskoven i Værløse. Eftersøgningen pågår derfor i skov og vandområderne ved Hareskoven.
Ulrich menes at være klædt i sorte bukser, jakke og sko, som kan være svært at få øje på i skoven. Vi skal derfor bruge mange folk.

TIDSPUNKT FOR EFTERSØGNING, STARTER: Lørdag d.12.juli kl.09.00
HVOR: Syvstjerneskolen i Værløse, Skovløbervangen 1, 3500 Værløse.
KONTAKT: René, Indsatsleder +45 5355 9112

Det er med stor frustration at vi endnu ikke har fundet vores ven Ulrich Kjeldsen. Derfor er vi endnu en gang nødsaget til at bede om DIN hjælp i vores eftersøgning.
Lørdagen er dagen hvor vi indsætter alle ressourcer i håb om at finde Ulrich, så familie og venner kan få endelig afklaring på hvad der er sket.
Stor respekt for alle jer der har hjulpet indtil nu – jeres indsats er uvurderlig og vi kan ikke takke jer nok. Vi er positivt overraskede over alle jeres henvendelser og jeres støtte. Også en stor tak til de lokale erhvervsdrivende som har bidraget med vand, frugt, brød, kager, energibarer m.m. – det har været en kæmpe hjælp til alle de frivillige der har knoklet de sidste mange dage.
Oven i den sørgelige situation vi står i, varmer det utroligt meget at se og gense alle de gamle venner og veninder fra Ulrichs omgangskreds som vi ikke har set de sidste 10-20 år – det gør situationen så meget nemmere at takle med alle jer dejlige mennesker omkring sig.
Det er vigtigt at i deler dette opslag i jeres netværk så vi når ud til så mange som muligt – sidst nåede vi op på over 3.700 modtagere og det kunne være flot hvis vi nåede derop igen eller højere.
Vel mødt, – og DEL, DEL, DEL, DEL……..
OBS!
Aldersgrænsen er 18 år.
Der behøves ingen forud anmeldelse. I som kan komme får al informationen på pladsen.
Under eftersøgningen er du dækket af din normale danske sygesikring.
TIPS:
-Tænk på din påklædning og sko. Medbring gerne skiftetøj, gerne slidstærke lange bukser og trøje, da krattet og skovene kan rive dit tøj.
-Medbring også gerne en lille rygsæk til lidt mad, frugt, chokolade, kiks, eller lignende som du kan spise under eftersøgningen.
-Det er vigtigt at holde energiforrådet højt mens du søger og HUSK at drikke rigeligt med vand.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…