Egedal All-inclusive

Egedal All-inclusive

Vi lever i en tid, hvor det er er nemt at komme til alle bekvemmeligheder. Sæt dig ind i bilen eller toget, og du er hurtigt på vej. Du kan handle på nettet eller tage på shoppetur til London. Alt er i det hele taget muligt.
Mens alle muligheder er åbne, så husk også at vælge det lokale aktivt til!
Vi har masser af lokale ildsjæle, der gør Egedal til et attraktivt sted at bo og færdes. Foreninger, sportsklubber, gode naboer og bekendtskaber og rigtig mange dejlige områder.
Lokale virksomheder arbejder hårdt på at levere gode ydelser og produkter. Alt dette skaber værdi for os alle – både huspriser og det at vi har det hele lige her – og det skal vi huske ikke at tage for givet.

Husk at handle lokalt – huske at bruge de lokale håndværkere – husk at støtte op om alle de gode tiltag og arrangementer – og vær aktiv medspiller i debatterne om de kommunale tiltag. Vi kan alle gøre en positiv forskel for vores allesammens lokalsamfund – og ganske små ting kan faktisk gøre en stor forskel.

EgedalForum prøver vi at samle de lokale tilbud og muligheder, så du et sted kan finde inspiration til hvad Egedal har at byde på.
Du har mulighed for at “synes godt om” vores facebook-side. Så vil du modtage appetitvækkere til hvad der sker rundt omkring i Egedal, og hvis der er kommet nyt og spændende på siden.
Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis noget mangler eller du har gode idéer. Det kan vi alle få glæde af.
 
De allerbedste hilsner
Pernille Bloch Madsen
EgedalForum
logograss-600-mail

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…