Egedal dæmper belysningen og sparer på energien

Egedal dæmper belysningen og sparer på energien

Egedal Kommune har lavet en omfattende gennemgang af vejbelysningen for at afdække, om det er muligt at spare på energien i en tid med risiko for energimangel. Det har ført til beslutningen om at skrue ned for lysstyrken i store dele af kommunen.

Borgerne i Egedal går derfor en lidt mørkere tid i møde end normalt på denne tid af året, men der vil samtidig være et stort fokus, at ingen borgere skal føle sig utrygge, når der skrues ned for lysstyrken.

Fra torsdag d. 27.oktober vil der blive skruet ned for lysstyrken i vejbelysningsmaster på kommunale veje, så lysstyrken er på 10% af normal lysstyrke mellem kl. 22 til kl. 06. Endvidere vilvejbelysningsmasternei det resterende tidsrum vedblive at være dæmpet til en lysstyrke mellem 60-80 %, som vi kender det fra i dag.

Det giver en besparelse på 107.000 kWh årligt, og på den måde er Egedal med til at tage et aktivt ansvar for at sænke energiforbruget, hvor det er muligt uden fare for person- og/eller materielskade.

Belysning i signalanlæg, rundkørsler, på fodgængerovergange og bomme på cykelstier dæmpes ikke, da der her er et lovkrav om både at have belysning og til belysningsniveauet.

Du kan læse mere på Egedal Kommunes hjemmeside: https://www.egedalkommune.dk/nyheder/nyheder/2022/oktober/daempet-belysning-sparer-stroem-baade-nat-og-dag/

Hvis du synes, at der er steder, hvor der er foretaget en fejlvurdering eller der er steder, hvor man vil kunne skrue ned for lysstyrken, så giv kommunen et tip på ‘Tip Egedal’: egedalkommune.dk/tip-egedal

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…