Egedal deltager i landsdækkende fartkampagne: Sænk Farten

Egedal deltager i landsdækkende fartkampagne: Sænk Farten

Egedal Kommune deltager i Rådet for Sikker Trafiks landsdækkende fartkampagne ”Sænk farten”, som de kommende uger skal minde bilister om at holde hastigheden nede.

I langt de fleste tilfælde overholder bilisterne i Egedal farthastigheden, men særligt under Corona-nedlukningen har der været mere plads på vejene, hvilket har fået nogle til at sætte farten for meget op.

Det er ikke kun farligt at køre for stærkt. Det skaber også utryghed og irritation hos de, der oplever andre køre for hurtigt.

Egedal Kommune har generelt fokus på hastighed og tryghed på kommunens veje. Der foretages løbende hastighedsmålinger for at vurdere, om der er strækninger eller områder, hvor hastigheden er et markant problem, og om der på den baggrund er grundlag for at foretage eventuelle færdselsmæssige tiltag.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…