Egedal vil være Danmarks Vildeste Kommune

Egedal vil være Danmarks Vildeste Kommune

Egedal Kommune har netop tilmeldt sig konkurrencen om at blive Danmarks vildeste kommune, og opfordrer alle til at være med i arbejdet for en vildere natur!

Miljøminister Lea Wermelin har udskrevet en konkurrence, hvor landets kommuner dyster om at være Danmarks Vildeste Kommune. En konkurrence, der sammen med kampagnen ”Sammen om et vildere Danmark” skal sætte fokus på at skabe mere vild natur.

På Egedal Kommunes egne arealer er der allerede lavet nye tiltag, og med kampagnen Vild Med Egedal arbejder kommunen på at få borgere, virksomheder og foreninger med i arbejdet for en mere vild natur.

Naturen har brug for DIN hjælp!

Vil du være med til at gøre en forskel for naturen allerede i dag?

Har du fået ’blod på tanden’ og er du klar til at springe ud i kampen om at hjælpe vores plante- og dyreliv i Egedal Kommune?

Der er flere ting du selv kan gøre, for at give naturen en hjælpende hånd. Først og fremmeste at gøre op med dine idéer og tanker om en kontrolleret have. Vi mennesker elsker en slået græsplæne og staudebede uden ukrudt, men det gør insekterne ikke. Insekterne er vilde med ukontrollerede bede, kvasbunker, urørt græsplæne med urter og kløver, hvor de kan finde føde eller gemme sig.

Det er ikke hele haven der skal omlægges. Du kan gøre en forskel allerede bare ved at vælge et lille areal ud på 1-2 m2.

  • Tag springet – omlæg et slået græsareal, lad græsset gro, hvor du kan bidrage med biodiversiteten, og få noget flot at se på, mens du bidrager til et øget plante- og dyreliv.
  • Så vilde danske planter på et omlagt græsareal – hent Egedal Kommunes helt egne særligt udvalgte urter i en frøpose.
  • Lad dit staudebed vokse mere vildt, undlad at fjerne ukrudt og lad det blive til et naturligt vildnis til glæde for insekterne.
  • Lav insekthoteller eller kvasbunke til glæde for flere nyttige insekter og pindsvin.
  • Flisebelagt have? Du kan stadig gøre en forskel! Lav plantekasser eller krukker med vilde danske urter og lav et lille insekthotel.

Du kan læse meget mere på Egedal Kommunes hjemmeside:
https://www.egedalkommune.dk/vildmedegedal

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…