Egedal Fiber indgår aftale om erhvervsfiber i Egedal

Egedal Fiber indgår aftale om erhvervsfiber i Egedal

Nu er det slut med dårlige internetforbindelser for Egedals virksomheder. I hvert fald hvis det står til Egedal Fibernet, som indgår aftale om etablering af erhvervsfiber i Egedal.

Den lokale Rotary klub Egedal besluttede tilbage i 2018 at nedsætte et udvalg som skulle være fiberambassadører for at få bedre internetforbindelser til Egedal. Vi besluttede i første omgang at koncentrere os om at få fibernet til borgerne i Egedal fortæller Klaus K. Jakobsen der en af kræfterne bag udvalget i Egedal Rotary klub.

Det er gået rigtig godt, og indtil videre er det faktisk lykkedes at få fiber frem i de byområder vi har været med til at starte op fortæller Klaus.

Det er lykkedes Egedals fiberambassadører at indgå en erhvervsaftale om fibernet til Egedals virksomheder

– Undervejs i forløbet har vi fået henvendelser fra mange virksomheder som er utrolig kede af deres langsomme internetforbindelser. Vi har længe ledt efter en samarbejdspartner som ville være med i vores erhvervs projekt, og nu er det så lykkedes, vi har indgået aftale med GlobalConnect. Det er vi utroligt glade for, vi syntes at GlobalConnect er en professionel og kompetent medspiller, som bl.a. tilbyder favorable priser – Smartfiber og Backup løsninger, som sikrer optimal sikkerhed med avanceret firewall-funktioner. Vi er glade for at vi nu også kan hjælpe Egedals virksomheder på vej imod fibermotorvejen fortæller Klaus Jakobsen.

Aftalen går i første omgang på 2 områder, område 1 er i Værebro industri kvarter, område 2 er i Industrikvarteret omkring Frydensbergvej. For at opnå succes i erhvervsområderne kræver det at virksomhederne bakker os op, melder sig til eller viser deres interesse på Egedal fibernets web-site.

Hvis vi opnår succes, vil vi udvide områderne i tæt samarbejde med GlobalConnect, for der er også mange erhvervsområder i Egedal som stadigvæk har enten kobber eller Coax forbindelser.

Egedal Fibernet håber selvfølgelig at Egedals virksomheder vil bakke op om projektet. En af de forbedringsmuligheder som Dansk Industris erhvervsundersøgelse peger på, er at Egedal burde få fibernet i hele kommunen.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…