Egedal Fjernvarme klarlægger varmepriser efter fejlinformation

Egedal Fjernvarme klarlægger varmepriser efter fejlinformation

TV2 Kosmopol og Bolius har placeret Egedal Fjernvarme som en af hovedstadsområdets dyreste udbydere af fjernvarme. Dette er fejlinformation, da 95 % af Egedal Fjernvarmes kunder har en lavere varmepris end de 5 % af kunderne i forsyningsområde 1.


Egedal Fjernvarme har to forsyningsområder med forskellige priser

Egedal Fjernvarme har to forsyningsområder, med to forskellige fjernvarmenet, to forskellige produktionsmix – og derfor to forskellige priser.

95% af kunderne er i forsyningsområde 2

95 % af Egedal Fjernvarmes kunder er placeret i forsyningsområde 2. I dette område modtager kunderne fjernvarme, som bliver produceret fra solvarmepaneler samt et biomassebaseret varmeværk ved Maglevad, der fyres med lokal og dansk træflis. Den variable varmepris er derfor lavere i forsyningsområde 2 end forsyningsområde 1.

5% af kunderne er i forsyningsområde 1

I forsyningsområde 1 ved Stengårdsskolen og Toftehøjskolen har Egedal Fjernvarme 69 kunder, som modtager fjernvarme produceret på naturgas og overskudsvarme fra elproduktion. Prisen for disse kunder er markant højere end i forsyningsområde 2.

Samarbejde med Vestforbrænding

Egedal Fjernvarme har indgået et samarbejde med Vestforbrænding om fjernvarmeforsyning. Samarbejdet indebærer, at Vestforbrænding udbygger deres fjernvarmenet og sammenbygger det med Egedal Fjernvarmes, så fjernvarmenettet forlænges fra Måløv til Stenløse og fra Ølstykke til Frederikssund.

Mål om at reducere priserne

Egedal Fjernvarme har som mål at reducere priserne for alle kunder. Derfor arbejder virksomheden på at udfase gassen i forsyningsområde 1 senest fra 2025. Det vil gøre det muligt at give alle kunder samme variable varmepris.

Opfordring til kunder

Egedal Fjernvarme opfordrer alle kunder til at kontakte virksomheden direkte, hvis de har spørgsmål eller tvivl omkring fjernvarmepriser og produktionsmetoder.

Sammenfatning

Egedal Fjernvarme har to forsyningsområder med forskellige priser. 95 % af kunderne har en lavere varmepris end de 5 % af kunderne i forsyningsområde 1. Egedal Fjernvarme har indgået et samarbejde med Vestforbrænding om at udvide fjernvarmenettet og reducere priserne.

Egedal Fjernvarme
Dam Holme 4B
3660 Stenløse

Du kan læse mere på Egedal Fjernvarmes hjemmeside:
https://www.egedalfjernvarme.dk/nyheder/varmepriser-fejlinformation/

Forsyningsomraade 1

Oversigt over nuværende og kommende forsyningsområder. Forsyningsområde 1 er markeret.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…