Egedal Fjernvarmes varslede varmepriser i Stenløse og Ølstykke holder

Egedal Fjernvarmes varslede varmepriser i Stenløse og Ølstykke holder

Egedal Fjernvarme holder fast i de varmepriser for 2022, der blev meldt ud i september 2021

De varslede varmepriser i Stenløse og Ølstykke holder
Varmeforbrugerne hos Egedal Fjernvarme bliver ikke mødt med yderligere prisstigninger i den nuværende fyringssæson. Det betyder, at de varmepriser, der blev meldt ud til selskabets brugere i september, kommer til at holde.

– Vores kunder ved Toftehøjskolen og Stengårdsskolen får deres varme fra værker, der er er baseret på naturgas. Derfor kommer de i år til at betale en pris, der ligger op til ca. 34 procent højere end sidste år, forklarer formand Jens Peter Nielsen.

Prisstigningen kom, fordi priserne på naturgas blev mangedoblet sidste år, og det slår igennem på varmeprisen for de varmebrugere, der får varmen fra netop de to værker.

Det betyder, at en lejlighed på 75 m2 ved et af de to værker, med et forbrug på 10 MWh, kan forvente en stigning i prisen fra ca. 8.700 kr. i 2021 til ca. 11.700 kr. i 2022.

Egedal Fjernvarme arbejder på at få udfaset naturgassen ved Toftehøjskolen og Stengårdsskolen, så alle kunder får fjernvarmen til den samme pris.

Ellers samme pris fra 2021 til 2022
Egedal Fjernvarme forsyner også andre kunder i Stenløse og Ølstykke med varme, men de får varmen fra det flis baserede varmeværk på Maglevad. Her kommer man, ifølge formand Jens Peter Nielsen, også igennem fyringssæsonen uden prisændringer.

– Hovedparten af vores kunder i Stenløse og Ølstykke vil – hvis de holder temperaturen på returvandet under 37 °C – have en lavere årlig betaling, siger formanden, selv om regningen kommer til at se ”anderledes” ud, end tidligere.

Det skyldes, at der er sket en omlægning af incitamentsprisen fra flowbetaling til returtemperaturbetaling. Det har medført ændringer i MWh-prisen og incitamentsprisen, men det samlede billede vil være uændret sammenlignet med tidligere.

Det betyder, at et standardhus på 130 m2 med et forbrug på 18,1 MWh og en returtemperatur under 37 grader, kan se et mindre fald i prisen fra 2021 til 2022 på ca. 100 kr.

Formanden forklarer, at omlægningen skal tilskynde endnu flere varmekunder til at sikre en returtemperatur under 37 grader.

– Det handler om, at vi i alles interesse skal have den mest optimale drift af vores kedelanlæg, og her vil en returtemperatur på under 37 grader give os en bedre udnyttelse af varmen, siger Jens Peter Nielsen.

 

Pressemeddelelse

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…