Egedal Fjernvarmes varslede varmepriser i Stenløse og Ølstykke holder

Egedal Fjernvarmes varslede varmepriser i Stenløse og Ølstykke holder

Egedal Fjernvarme holder fast i de varmepriser for 2022, der blev meldt ud i september 2021

De varslede varmepriser i Stenløse og Ølstykke holder
Varmeforbrugerne hos Egedal Fjernvarme bliver ikke mødt med yderligere prisstigninger i den nuværende fyringssæson. Det betyder, at de varmepriser, der blev meldt ud til selskabets brugere i september, kommer til at holde.

– Vores kunder ved Toftehøjskolen og Stengårdsskolen får deres varme fra værker, der er er baseret på naturgas. Derfor kommer de i år til at betale en pris, der ligger op til ca. 34 procent højere end sidste år, forklarer formand Jens Peter Nielsen.

Prisstigningen kom, fordi priserne på naturgas blev mangedoblet sidste år, og det slår igennem på varmeprisen for de varmebrugere, der får varmen fra netop de to værker.

Det betyder, at en lejlighed på 75 m2 ved et af de to værker, med et forbrug på 10 MWh, kan forvente en stigning i prisen fra ca. 8.700 kr. i 2021 til ca. 11.700 kr. i 2022.

Egedal Fjernvarme arbejder på at få udfaset naturgassen ved Toftehøjskolen og Stengårdsskolen, så alle kunder får fjernvarmen til den samme pris.

Ellers samme pris fra 2021 til 2022
Egedal Fjernvarme forsyner også andre kunder i Stenløse og Ølstykke med varme, men de får varmen fra det flis baserede varmeværk på Maglevad. Her kommer man, ifølge formand Jens Peter Nielsen, også igennem fyringssæsonen uden prisændringer.

– Hovedparten af vores kunder i Stenløse og Ølstykke vil – hvis de holder temperaturen på returvandet under 37 °C – have en lavere årlig betaling, siger formanden, selv om regningen kommer til at se ”anderledes” ud, end tidligere.

Det skyldes, at der er sket en omlægning af incitamentsprisen fra flowbetaling til returtemperaturbetaling. Det har medført ændringer i MWh-prisen og incitamentsprisen, men det samlede billede vil være uændret sammenlignet med tidligere.

Det betyder, at et standardhus på 130 m2 med et forbrug på 18,1 MWh og en returtemperatur under 37 grader, kan se et mindre fald i prisen fra 2021 til 2022 på ca. 100 kr.

Formanden forklarer, at omlægningen skal tilskynde endnu flere varmekunder til at sikre en returtemperatur under 37 grader.

– Det handler om, at vi i alles interesse skal have den mest optimale drift af vores kedelanlæg, og her vil en returtemperatur på under 37 grader give os en bedre udnyttelse af varmen, siger Jens Peter Nielsen.

 

Pressemeddelelse

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…