Egedal for alle – Kultur- og livstilsmesse til september

Egedal for alle – Kultur- og livstilsmesse til september

Under overskriften ’Egedal for alle’ inviterer Egedal Erhvervsforening alle kommunens virksomheder, forenings- og kulturliv indenfor til en kultur- og livsstilsmesse.
”Vi har den smukke natur, det alsidige erhvervsliv, det aktive foreningsliv, den mangfoldige kultur og den gode placering i den bagerste del af Region Hovedstaden. Det vil vi gerne dele med jer – det gør vi med en rigtig familiefest.”
Sådan siger Henrik Haagendrup, næstformand i Egedal Erhvervsforening, om baggrunden for den Kultur- og livstilsmesse, som er planlagt til at ligge lørdag den 5. september.
Hvor andre arrangementer, som for eksempel Høstnatten, kun var for en del af Egedal Kommune, er ’Egedal for alle’ for hele Egedal.
”Om du bor i Smørum eller Ølstykke, Veksø, Ganløse eller Stenløse. Så er ’Egedal for alle’ det sted, hvor du kan vise alle andre i kommunen, hvad du har at byde på. Og det er også et sted, hvor erhverv, kunst-, kultur- og fritidslivet sammen kan vise, hvad de har at byde.”
Ordet ’sammen’ kan tages meget bogstaveligt. Arrangørgruppen bag ’Egedal for alle’ opfordrer nemlig alle kommunens aktører at finde og afprøve nye, andre og mere utraditionelle samarbejdspartnere: Måske spilles der perkussion med tømrerens overskudstræ? Måske vil danseholdet opføre en bilhornsballet med bilsælgerens brugte biler? Eller måske skal smagsprøverne af gode lokale varer serveres af lokale folkedansere – i folkedragter, naturligvis. Måske kommer modeller dansende i tøj og sko fra lokale forretninger og måske er deres frisurer kreeret af de lokale frisører?
”Med ’Egedal for alle’ har vi kastet en udfordring ud i vores kommune og vores lokalsamfund. En opfordring til at mødes på tværs af kommunen og på tværs af de traditionelle sektorer: erhverv, foreningsliv og kunst og kultur. Udover det har vi ikke nogen fastlåste forestillinger om, hvordan det skal foregå. Alt kan ske,” siger Henrik Haagendrup, og fortsætter:
” Et forum, hvor man på denne måde udfordrer og kobler erhverv, foreningerne, kunst og kunsthåndværk vil øge sammenhængskraften i vores kommune. Og under alle omstændigheder tror vi, at det bliver en skæg dag.”
[divider]
Fakta: Kultur- og Livstilsmesse er arrangeret af Egedal Erhvervsforening og finder sted i Smørum Hallerne, lørdag 5. september 2015 fra kl. 10 til 16.
Foreningsliv, kunst og kultur kan deltage gratis på ’Egedal for alle’, mens deltagere fra erhvervslivet kan købe stande á 3 x 3 meter til 2700 kr.
Tilmelding til dagen og/eller spørgsmål til arrangementet kan sendes til: tilmelding@egedalerhvervsforening.dk

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…