Egedal for alle messen: Egedal foldede sig ud

Egedal for alle messen: Egedal foldede sig ud

Knapt 2500 borgere fandt lørdag vej til Egedal Erhvervsforenings første kombinerede messe for kultur, erhverv og foreningsliv. ’En succes,’ siger tovholder for styregruppen, Henrik Haagendrup.
Buster er fire år gammel. Han elsker racerbiler, og han er helt vild med de mange små fjernstyrede racerbiler, der kører rundt som en del af RC-Egedals stand i den bagerste del af den store hal 1.
Busters mor, Mie Storgaard er til gengæld meget optaget af de mange smagsprøver og de mange lokale producenter, der er mødt op.
’Der er rigtigt meget, der overrasker. Vi har simpelthen brugt ’Egedal for alle’ til at gå på opdagelse i nærområdet,’ siger hun, inden hun sammen med Buster, manden, Klaus, og den 2-årige Camille, fortsætter sin opdagelsestur blandt messens 70 boder.
20150905_110032
Kleines Café er en af de lokale erhvervs-drivende, der har benyttet sig af muligheden for at præsentere sine produkter i en ny sammenhæng. Caféen ejer Susanne Hesthave er med egne ord, ’fuldstændig høj’.

’Det har været en fantastisk dag. Vi har talt med så mange glade kunder, og fået så mange glade tilbage meldinger. Vi har også satset meget på at tage herud,’

siger Susanne Hesthave.
Mens boderne med forskellige ting man kan prøve smage, røre, eller blive rørt ved – for eksempel få en hurtig massage – har haft en udbytterig dag, er det noget anderledes med ’tale’ og snakke-boderne. For eksempel oplyser Egedal Gymnasium, at de ikke lige havde publikum i målgruppen.
’Så det blev til en lang række hyggelige anekdoter med oplevelser fra fjerne gymnasietider. Men nogle nye kunder blev det ikke til,’ fortæller Henrik Østrup, der repræsenterede gymnasiet sammen med en lille håndfuld elever.
Samme fejlskud i forhold til målgruppen oplevede Egedal Whistklub.

’De besøgende på messen, var nok ikke kommet helt op i den alder, hvor man synes at man har tid til whist,’

smiler Jens Hansen fra klubben.
Sådan levede boderne deres eget stille liv. På de to scener kom og gik aktiviteterne. I politiker debatten viste de fire fremmødte politikere, Ib Sørensen (A), Peter Hansen (F), Keld Stenlien (V), Charlotte Haagendrup (C) under ledelse af provst Inge Bastkjær, at de udmærket kunne folde de store ører ud. Michael Vesterskov supplerede med sangen, ’En ganske særlig tid’. Den unge forfatter Maria Wendt læste flot op af sin roman, ’Hjem, kære hjem’; mens den mere erfarne forfatter kunne fortælle om arbejdet med – gennem et helt liv – at holde fast i forfatterambitionerne. Og nogle af kommunens syriske flygtninge, kastede sig ud i glad og medrivende folkedans. For blot at nævne nogle få af de mange aktiviteter, dagen var fyldt med.
Hos Egedal Erhvervsforening var der stor tilfredshed med dagens forløb. Henrik Haagendrup:
’Det har været en super dag, og lige som vi håbede på her i Egedal Erhvervsforening har vi oplevet erhverv, kultur, kunst, politik og foreninger i en stor og skøn blanding. Og det er netop en af måderne, tror vi, som kan fremme væksten i vores Egedal: Ved at lade alle de mange kræfter komme til orde og til syne. Samtidig!’
Om der kommer en messe til næste år, er endnu ikke besluttet:

’Nu skal vi i styregruppen lige trække vejret og evaluere. Men jeg tror og håber, at vi kan byde velkommen til en messe også til næste år,’

slutter Henrik Haagendrup.

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…