Egedal for alle samler hele Egedal på rådhuset på søndag

Egedal for alle samler hele Egedal på rådhuset på søndag

Der vil være noget for alle aldre og interesser, når kultur- og livsstilsmessen ‘Egedal for alle’ slår dørene op til Egedal Rådhus søndag den 18. marts. En messe og festdag i Egedal med den helt særlige blanding af erhverv, kultur og fritid, som netop er kendetegnet for Egedal for Alle. 

Søndag 18. marts bliver Egedal Rådhus fyldt med masser af anderledes og farverige aktiviteter – og der er noget for enhver smag og enhver interesse.

Sammen med Egedal Flygtningenetværk kan du få trænet dine arabiske gloser og smagt på mellemøstlige retter, i byrådssalen vil de dygtige instruktører fra LSI Gymnastik forsøge at lære dig at stå på hovedet, Fit Your Food tilbyder en gratis kropsanalyse og du kan smage på noget af alt det, som Nordsjællands spisekammer byder på, ligesom du kan cykle din egen smothie på Hjerteforeningens stand.

Smag på Nordsjælland

Pernille Bloch Madsen fra Vores Egedal er næstformand i Egedal Erhvervsforening og en del af den styregruppe bestående af personer fra erhvervslivet, det politiske liv og kommunens administration, der står bag Egedal for Alle.
’Vi har arbejdet på messen i næsten et år, og med placeringen på Egedal Rådhus giver vi vores udstillere de bedste rammer. Det glæder os meget, at så mange udstillere har taget udfordringen op og fundet frem til det bedste, de kan byde på – sådan at vi alle sammen får den bedste oplevelse overhovedet.’

Messen giver også bud på ny sang og musik. Ud over optræden af kommunens maskotter, Ege og Marie Marolle vil de unge kunstnere Danni Elmo og Julie Alvaldorff fra foreningen, der står bag Danmarks allernyeste skud på festivalstammen, Ø-lejren give et par numre. Det samme gælder den lokale komponist, Thomas Clausen, der blandt andet vil fremføre – for allerførste gang – ny musik til tekster af Tove Ditlevsen. Med sig har han sangerinden Cecilia Engelbrecht Heick. Musikskolens professionelle klassiske orkester vil give en mindre koncert og Østsjællands Harmonika Orkester vil spille numre fra deres bredt spændende repertoire.

Cecilia Engelbrecht Heick og Thomas Clausen

Derudover har mere end 30 virksomheder taget imod Egedal Erhvervsforenings tilbud om at være en del af Egedal for alle, og være med til at vise, alt det som Egedal har at byde på, når det gælder erhverv: Elektrikere, skiltemagere, gallerister, fodterapeuter, belysningseksperter, papkassemagere og mange andre har taget vejen til Egedal Rådhus for at bidrage til familiefesten.
’Og hvis du bliver sulten, mens du vandrer rundt på messen, så har vores udstillere også mad med til os. Så jeg synes virkelig vi kan byde på en rigtig god dag – og det er for hele familien,’ slutter Pernille Bloch Madsen.

Rådhuset bugner af aktiviteter fra kl. 10 – 16 og den officielle åbning er kl. 11.00, hvor formand for Kultur- og Erhvervsudvalget (og medlem af styregruppen bag Egedal for Alle), Charlotte Haagendrup og Borgmester Karsten Søndergaard sammen vil byde velkommen.

Egedal for Alle er arrangeret af Egedal Erhvervsforening i samarbejde med og med støtte fra Egedal Kommune.

Se program og mere information på egedalforalle.dk. 

Følg også med på Egedal for Alles Facebook-side, hvor du kan få et indblik i de mange ting du kan opleve.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…