Egedal for alle samler hele Egedal på rådhuset på søndag

Der vil være noget for alle aldre og interesser, når kultur- og livsstilsmessen ‘Egedal for alle’ slår dørene op til Egedal Rådhus søndag den 18. marts. En messe og festdag i Egedal med den helt særlige blanding af erhverv, kultur og fritid, som netop er kendetegnet for Egedal for Alle. 

Søndag 18. marts bliver Egedal Rådhus fyldt med masser af anderledes og farverige aktiviteter – og der er noget for enhver smag og enhver interesse.

Sammen med Egedal Flygtningenetværk kan du få trænet dine arabiske gloser og smagt på mellemøstlige retter, i byrådssalen vil de dygtige instruktører fra LSI Gymnastik forsøge at lære dig at stå på hovedet, Fit Your Food tilbyder en gratis kropsanalyse og du kan smage på noget af alt det, som Nordsjællands spisekammer byder på, ligesom du kan cykle din egen smothie på Hjerteforeningens stand.

Smag på Nordsjælland

Pernille Bloch Madsen fra Vores Egedal er næstformand i Egedal Erhvervsforening og en del af den styregruppe bestående af personer fra erhvervslivet, det politiske liv og kommunens administration, der står bag Egedal for Alle.
’Vi har arbejdet på messen i næsten et år, og med placeringen på Egedal Rådhus giver vi vores udstillere de bedste rammer. Det glæder os meget, at så mange udstillere har taget udfordringen op og fundet frem til det bedste, de kan byde på – sådan at vi alle sammen får den bedste oplevelse overhovedet.’

Messen giver også bud på ny sang og musik. Ud over optræden af kommunens maskotter, Ege og Marie Marolle vil de unge kunstnere Danni Elmo og Julie Alvaldorff fra foreningen, der står bag Danmarks allernyeste skud på festivalstammen, Ø-lejren give et par numre. Det samme gælder den lokale komponist, Thomas Clausen, der blandt andet vil fremføre – for allerførste gang – ny musik til tekster af Tove Ditlevsen. Med sig har han sangerinden Cecilia Engelbrecht Heick. Musikskolens professionelle klassiske orkester vil give en mindre koncert og Østsjællands Harmonika Orkester vil spille numre fra deres bredt spændende repertoire.

Cecilia Engelbrecht Heick og Thomas Clausen

Derudover har mere end 30 virksomheder taget imod Egedal Erhvervsforenings tilbud om at være en del af Egedal for alle, og være med til at vise, alt det som Egedal har at byde på, når det gælder erhverv: Elektrikere, skiltemagere, gallerister, fodterapeuter, belysningseksperter, papkassemagere og mange andre har taget vejen til Egedal Rådhus for at bidrage til familiefesten.
’Og hvis du bliver sulten, mens du vandrer rundt på messen, så har vores udstillere også mad med til os. Så jeg synes virkelig vi kan byde på en rigtig god dag – og det er for hele familien,’ slutter Pernille Bloch Madsen.

Rådhuset bugner af aktiviteter fra kl. 10 – 16 og den officielle åbning er kl. 11.00, hvor formand for Kultur- og Erhvervsudvalget (og medlem af styregruppen bag Egedal for Alle), Charlotte Haagendrup og Borgmester Karsten Søndergaard sammen vil byde velkommen.

Egedal for Alle er arrangeret af Egedal Erhvervsforening i samarbejde med og med støtte fra Egedal Kommune.

Se program og mere information på egedalforalle.dk. 

Følg også med på Egedal for Alles Facebook-side, hvor du kan få et indblik i de mange ting du kan opleve.

[smoothslider id='9']