Egedal-forfatter skaber dialog med børn om bæredygtige løsninger

Egedal-forfatter skaber dialog med børn om bæredygtige løsninger

Egedal-borgeren Elisabeth Broby Reppel har skrevet og illustreret bogen ”Økomusen sparer på energien”, der udkommer 6. oktober på Wadskjær Forlag.

Målgruppen er børn i indskolingen, og formålet med bogen er at komme klimaangst i forkøbet blandt børn og unge.

“Jeg tror på, at hvis vi kan tale med børnene om, hvordan de kan bidrage med bæredygtige løsninger, vil klimaforandringerne virke mindre skræmmende for dem,” siger Elisabeth Broby Reppel, der er pædagog og cand.pæd i didaktik (materiel kultur). .

økomusen sparer på energien mock up“Økomusen sparer på energien” handler om Økomusen, der ønsker at give jorden en gave, fordi den elsker vores planet højt. Men Økomusen er usikker på, hvad jorden ville blive glad for, så den opsøger sin gode ven, menneskebarnet Linus. Hos Linus får Økomusen en forståelse for, hvordan vi producerer strøm ved hjælp af vindmøller og solceller og hvordan man kan genoplade batterier.

Bogen er skrevet i letforståelig tekst og smukke illustrationer. Desuden er der indsat faktabokse om bæredygtige energiformer, som kan danne grundlag for samtaler mellem børn og voksne.

Elisabeth Broby Reppel har tidligere udgivet bogen “Økomusen tager cyklen”, og planlægger at udgive fem bøger med Økomusen som hovedperson. Hver bog gennemarbejdes og testes hos børn, da Elisabeth selv har fem børn og også afholder workshops om bæredygtighed på børnebiblioteker baseret på sine bøger.

“Jeg ser det som en form for aktivisme. Verden omkring os er i konstant forandring, og det er vigtigt at inddrage børnene på en måde, der passer til dem, så de ikke påvirkes negativt af denne konstante forandring,” forklarer hun.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…