Egedal Frivillighedsstafet: Ane Horslund Elvej er frivillig i HØJ Håndbold

Egedal Frivillighedsstafet: Ane Horslund Elvej er frivillig i HØJ Håndbold

Vores Egedal har sat gang i en ny serie af historier. Egedal Frivillighedsstafetten sætter spot på de mange frivillige i Egedal, som på hver deres måde byder ind til fællesskabet.
Vores Egedal ønsker at at sætte fokus på alt hvad frivillige kræfter løfter og skaber af værdi i lokalsamfundet, og forhåbentlig også inspirere andre til at engagere sig i lokale initiativer og frivilligt arbejde.

Denne gang har vi inviteret Ane Horslund Elvej i den varme stol. Ane er frivillig i HØJ Håndbold.

Ane Horslund Elvej er frivillig i HØJ Håndbold

Hvorfor har du valgt at være frivillig?

Jeg har været frivillig i flere sammenhænge gennem mange år – fællesnævneren alle steder er at være med til at skabe rammerne for et fællesskab og at dele glæde med andre mennesker.
Når jeg er frivillig i HØJ, så er det for at være en aktiv del af mine børns fritid og at få en masse gode oplevelser sammen med dem og andre, som også elsker håndbold.

Mine to drenge har spillet håndbold i HØJ i mange år, og da jeg blev frivillig i HØJ for et års tid siden, var det, fordi der manglede hænder i et af drengenes trænerteam.

Hvad består dit frivillige arbejde i?

I HØJ er jeg holdleder for 42 drenge i alderen 9-11 år, så der er gang i den. 🙂 Eller måske er jeg mest holdleder for deres forældre – jeg er ikke sikker på, at drengene helt ved, hvad jeg laver, udover at jeg er der til træning, kampe og stævner sammen med resten af trænerteamet. Men for U11-drengene holder jeg styr på alt det, der ikke er træning. Dvs. administrationen, koordineringen, kommunikationen. Og så sørger jeg sammen med resten af trænerteamet for, at alle har det godt.

Er der kompetencer, du har fået som frivillig, som du kan bruge professionelt?

Jeg er korrekturlæser og arbejder hjemmefra, så jeg nyder mit frivillige arbejde i HØJ, hvor jeg kommer ud blandt folk. At være frivillig i HØJ er ret hyggeligt og giver mange grin, god energi og virkelig mange skønne oplevelser til såvel almindelig træning som til stævner. Generelt kan man jo sige, at mine kompetencer er blevet skærpet, fordi jeg i forvejen byder ind med det, jeg er god til. Så når jeg gør det endnu mere, så bliver jeg jo bedre til det. Ret meget ligesom håndboldtræning. 😉

Vil du anbefale andre at blive frivillig – og hvorfor?

Til hver en tid! Når man er frivillig, giver man sin tid og sine evner og sig selv, til gengæld får man meget positivt igen. Man skal være frivillig der, hvor man bliver glad af at bruge sin tid.

Personligt glæder jeg mig med drengene – både mine egne og andre – når de har det sjovt og udvikler sig. Jeg føler mig som en del af et skønt og aktivt fællesskab i HØJ, hvor jeg er med til at skabe rammerne for fællesskabet, sammenholdet, de gode oplevelser og glæden, som drengene finder i håndboldsporten. Det er ret fantastisk at bruge tid og energi på.

Hvordan bliver man frivillig hos jer – Har I brug for flere kræfter?

HØJ har altid brug for flere kræfter, for HØJ er jo mange ting – det er breddeidræt for børn, unge og voksne, det er håndboldskole, dommertjanser, sponsorater, træning, masser af kampe, talentudvikling, fester, divisionskampafvikling og et langt sejt træk i at organisere det hele. Foreningslivet i HØJ er det store fællesskab, hvor man giver en hånd med, når man kan, fordi sådan lykkes vi bedst med opgaven. Forældreopbakningen er stor i de enkelte trupper og i klub-regi, men man kan også sagtens være frivillig i HØJ uden at have børn der eller spille håndbold. Og har man lyst til at give en hånd med og blive en del af det store HØJ-fællesskab for frivillige, så kan man altid sende en mail til vores bestyrelsesformand Helle Rasmussen på helle.rasmussen@hojhaandbold.dk og høre, hvad man kan hjælpe med.

Hvilke udfordringer ser du som frivillig?

Der er jo altid en balance at finde mellem frivilligt arbejde og det arbejde, man lever af. Man skal passe på, at det frivillige arbejde ikke fylder for meget. Og så skal man som frivillig føle, at man får noget ud af det – energi, grin, god samvittighed, anerkendelse, hvad der nu betyder noget for en. Det skal give glæde og plus på energikontoen.

Fakta om foreningen:

HØJ står for Håndboldfællesskabet Ølstykke-Jyllinge, som blev skabt i 1994. Klubben er hjemmehørende i Roskilde og Egedals kommuner. I klubben er der ca. 550 medlemmer, hvoraf ca. 370 er børne- og ungdomsspillere, inkl. HØJ Kidz, som er en del af Lykkeliga. På landsplan er der ca. 100.000 medlemmer af Dansk Håndbold Forbund.

Læs mere på hjemmesiden: www.hojhaandbold.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…