Egedal Frivillighedsstafet: Mie Bolvig Sørensen er frivillig i Stenløse Gymnastik

Egedal Frivillighedsstafet: Mie Bolvig Sørensen er frivillig i Stenløse Gymnastik

Egedal Frivillighedsstafetten sætter spot på de mange frivillige i Egedal, som på hver deres måde byder ind til fællesskabet.
Vores Egedal ønsker at at sætte fokus på alt hvad frivillige kræfter løfter og skaber af værdi i lokalsamfundet, og forhåbentlig også inspirere andre til at engagere sig i lokale initiativer og frivilligt arbejde.

Denne gang har vi inviteret Mie Bolvig Sørensen i den varme stol. Mie er frivillig i Stenløse Gymnastik.

Hvorfor har du valgt at være frivillig?

Jeg startede som frivillig i Stenløse Gymnastik fordi foreningen eftersøgte flere kræfter. Min datter har været gymnast i foreningen i flere år, og jeg ville gerne bidrage til at hun og andre glade gymnaster fortsat kunne nyde godt af at træne gymnastik i deres nærmiljø i Stenløse.

Hvad består dit frivillige arbejde i – hvilke opgaver udfører du?

Jeg arbejder tæt med andre medlemmer af bestyrelsen, og sammen sørger vi for at holde foreningen kørende med alt hvad det indebærer. For hver sæson skal nye hold startes, trænere ansættes og nye som gamle gymnaster bydes velkommen. Løbende sørger vi for at alle hold fungerer godt og at trænere får sparring, kurser og løn. Redskaber skal indkøbes, og arrangementer og opvisninger skal planlægges og afholdes. Det er en blanding af praktiske opgaver som holder hjulene kørende -og så løbende mulighed for at udfolde kreative idéer.

Er der kompetencer du har fået som frivillig, som du kan bruge professionelt?

Jeg lærer uden tvivl en masse fra mit frivillige arbejde, primært ting som jeg har glæde af i min hverdag i Stenløse. Udover at jeg har fået en større forståelse for foreningslivet generelt, har jeg udvidet mit lokale netværk markant. Vores familie flyttede til Stenløse for 6 år siden, og mit arbejde i foreningen har bidraget til at jeg har lært mere om byen og det lokale samfund. Gennem foreningen møder jeg mange nye mennesker, og det har gjort en positiv forskel for min følelse af tilknytning til byen.

Vil du anbefale andre at blive frivillig – og hvorfor/hvorfor ikke?

Jeg vil helt sikkert anbefale andre at blive frivillig, hvis de har overskuddet til det. For mig er arbejdet meningsfuldt, fordi jeg kan mærke at vores indsats i bestyrelsen gør en reel forskel, især for børn og unge i foreningen. De kræfter vi lægger i bestyrelsen, resulterer i at gymnastik-glade børn og unge kan have et fællesskab omkring gymnastikken i deres nærmiljø. I foreningen er vi ofte også den første arbejdsgiver som unge oplever når de starter som trænere. Og her synes jeg at det er utroligt givende at være med til at give dem en positiv oplevelse i deres første møde med arbejdslivet.

Hvordan bliver man frivillig hos jer – Har I brug for flere kræfter?

Vi vil være meget glade for at byde nye bestyrelsesmedlemmer velkommen hos os! Hvis man er interesseret i at melde sig ind i bestyrelsen -eller blot høre mere- kan man skrive til: Stengymnastik@gmail.com

Hvilke udfordringer ser du som frivillig?

For mig personligt er den største udfordring ikke at have tid nok til at gøre alt det jeg gerne vil for foreningen. Ligesom mange andre frivillige har jeg et fuldtidsarbejde, en familie og en travl hverdag, og mit arbejde i Stenløse gymnastik er noget jeg har tilvalgt ved siden af. Jeg vil enormt gerne igangsætte en masse ting i foreningen, men jeg er også nødt til at balancere tiden jeg bruger på det med alt andet der skal passes. Det kan være frustrerende, for jeg vil jo gerne gøre det bedste for foreningen hele tiden. Når det er sagt, er det meget positivt at møde andre som også gerne vil give lidt af deres tid frivilligt. Og når vi er flere om opgaverne, lykkes vi i fællesskab.

Fakta om foreningen:

Stenløse Gymnastik drives af bestyrelsen som består af frivillige. Stenløse Gymnastik har hold til alle aldre. Der er familiehold for børn i alderen 0-3 år med deres forældre, der er udfordrende styrketræning for voksne – og så er der en masse gymnastikhold for børn og unge derimellem.

Sæsonen starter i september og afsluttes i marts/april med en flot lokalopvisning. Herefter fortsætter de fleste hold i en sommersæson som varer indtil skolernes sommerferie. I sommerferien er der altid en uges Gym Camp som består af intens træning og sjov fem dage i træk for børn i 1.-7. klasse.

Læs mere på hjemmesiden: https://www.stenloesegymnastik.dk/

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…