Egedal Kommune nomineret til Byplanprisen 2021

Egedal Kommune nomineret til Byplanprisen 2021

Dansk Byplans Laboratorium har indstillet Egedal Kommune til Byplansprisen blandt to andre kommuner. Begrundelsen er kommunens langsigtede visioner for byudvikling.

I Egedal er der bygget en helt ny bydel på markerne tæt på Egedal Station. En bydel der byder på både sundhedshus, et nyt rådhus samt 600 boliger. Bydelen realiserer Fingerplanens vision om at bygge tætte og levende byer op mod de stationer, som ligger som perler på en snor gennem kommunen.

Egedal kommune nomineres for byfortætningen nær stationerne. Der er skabt mulighed for nye boligformer, så alle aldersgrupper og familietyper har mulighed for at bo i fremtidens forstad.

Vinderen afsløres 30. september 2021 på Byplanmødet I Cirkusbygningen i København.

Læs hele nyheden på Egedal Kommunes hjemmeside: https://www.egedalkommune.dk/nyheder/nyheder/2021/september/egedal-kommune-nomineres-til-byplanprisen-2021/

Læs mere om Egedal Kommunes byudvikling her: https://www.egedalkommune.dk/borger/by-bolig-og-trafik/byudvikling-og-ejendomme-til-salg/byudviklingsomraader/
Læs mere om byplanprisen her: https://www.byplanlab.dk/byplanprisen
Læs mere om fingerplanen her: https://planinfo.erhvervsstyrelsen.dk/fingerplanen

Byplanprisen blev indstiftet i 1996 af Dansk Byplanlaboratorium og Arkitektforeningen, og tildeles hvert år til en kommune, en region eller en organisation, som har gjort ”en særlig indsats for at fremme gode, smukke eller innovative bymiljøer.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…