Egedal Kommune sætter ind mod ensomhed i juledagene

Egedal Kommune sætter ind mod ensomhed i juledagene

Egedal Kommune lavet en aftale med den digitale platform Boblberg. Dette som forlængelse af indsatsen mod ensomhed og behovet for at opbygge netværk, når alt andet er corona-lukket. Aftalen træder i kraft med det samme, for at bekæmpe juleensomhed.

Boblberg er et digitalt mødested med flere end 330.000 brugere, og baner vejen for fællesskab og frivillighed og forhindrer uønsket ensomhed og psykisk sårbarhed. Her kan borgerne møde hinanden og ”boble” om fælles interesser, oplevelser, sociale aktiviteter og meget mere. Det kan være alt lige fra et ønske om at starte en strikkeklub, at finde en fast reservebedste til sine børn eller en løbemakker til en enkelt løbetur i ny og næ. Og så er Boblberg gratis at bruge.

Borgerne i Egedal får også adgang til ”SnakSammen” og ”Julevenner”. ”SnakSammen” er udviklet af Boblberg og Røde Kors under coronapandemien, og er et gratis online-tilbud til borgere, der ønsker nogen at snakke med, når man ikke kan mødes fysisk. I ”SnakSammen” er det frivillige fra Røde Kors, der fungerer som en slags digitale besøgsvenner via video på enten pc, tablet eller smartphone.

Al aktivitet På Boblberg.dk er brugerdrevet af de mere end 330.000 brugere. Her skriver borgere sammen i selvoprettede opslag, hvor de deler fælles interesser, oplevelser og sociale aktiviteter – men også̊ svære emner, som f.eks. ensomhed og psykisk sårbarhed.

Nye venskaber
Brugerne kan finde støtte og skabe nye sociale relationer, som de kan tage med ud i den virkelige verden. Eksemplerne er mange – nogle har fundet træningsmakkere, andre at strikke med, nogle til madhygge eller ganske enkelt nogle med samme ønske om at starte nye venskaber.

På Boblberg bliver brugerne inspireret og inviteret til at bruge lokalsamfundet på nye måder og i fællesskab med andre. På samme måde kan brugerne inspirere hinanden til at blive frivillige i lokalsamfundet.

Det er gratis for alle i Egedal Kommune at oprette en profil på https://Boblberg.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…