Egedal ligger nr. 3: Flytter hjem til Barndommens Egedal

Egedal ligger nr. 3: Flytter hjem til Barndommens Egedal

Jeg gjorde det selv i tidernes morgen for 18 år siden. Flyttede hjem til Egedal, da jeg ville stifte familie.

Og jeg er ikke den eneste.

Egedal Kommune ligger nummer 3 i Region Hovedstaden på KL Momentums netop offentliggjorte oversigt over de mest populære kommuner at vende hjem til som voksen. Nummer 6 hvis man kigger på hele Danmark.

Hele 17% vælger at flytte tilbage til Egedal Kommune efter at have boet andet steds nogle år. Landsgennemsnittet er 14 %.  Til sammenligning ligger nabokommunerne Frederikssund og Ballerup på henholdsvis nummer 57 og 86.

Boliger, bedsteforældre og barndomsminder trækker

KL påpeger, at flere faktorer spiller ind: De nye børnefamilier ønsker sig billige boliger og at være tæt på bedsteforældre. Har man selv gode minder fra sin barndomstid, er det også det, der trækker tilbage til hjemstavnen.

Mange vælger jo at flytte til uddannelsesbyerne. Men når man er i start 30erne og har stiftet familie, så er studiehyblen måske for lille og byen for lidt grøn. Det er derfor glædeligt, at så mange vælger deres barndoms-Egedal til. Noget kunne tyde på, at mange har været glade for området, og selv ønsker et godt sted for børnene at vokse op.

Fakta:
Analysen kigger på hvor mange, der som 35-årig er vendt tilbage til den kommune de boede i da de var 15-år. Momentum er KLs analysenhed, der bygger på data fra Danmarks Statistik. Kilde

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…