Egedal Musik- og Kulturskole afholder deres 10. musikfestival i Egedal Centret

Egedal Musik- og Kulturskole afholder deres 10. musikfestival i Egedal Centret

Lørdag den 17.  juni danner Egedal Centret rammen for Egedal Musikfestival, som er den 10. i rækken og vidner om et stærkt samarbejde mellem Egedal Musik- og Kulturskole og det lokale center.

Dagen byder på fællessang, koncerter og aktiviteter og mulighed for at møde både elever og medarbejdere fra Musik- og kulturskolen.

Egedal Musikfestival

Arkivfoto. Egedal Musikfestival

Et kæmpe fællessangskor under ledelse af Jakob Høgsbro skyder festivalen i gang kl. 10.40. Kom og syng med – alle er velkomne!

Fra kl. 11-14 kan du opleve Musik- og Kulturskolens elever og lærere fra scenerne på Centertorvet, Søstertorvet, og Søløvetorvet.

Glæd dig til bl.a. at høre Egedal Showband, EMUSO, Sinfonietta, Stadsorkestret, olietøndeorkestrene Steel Stars og Sunrise, Zig Zag, The Rockets, børnekor, miniband, Jazzbandet, Valley Rumors, og diverse solister og miniorkestre.

Egedal Musikfestival er en årlig tilbagevendende begivenhed, der første gang blev afholdt i 2012. Arrangementet er både et koncert-event og en god afslutning på sæsonen for skolens elever og lærere.

Kom og nyd musik og kunst, få en snak med elever og medarbejdere fra Musik- og Kulturskolen og gør dine indkøb til weekenden i centrets mange butikker.

Vil du vide mere om Egedal Musik- og Kulturskole kan du læse mere på hjemmesiden: https://www.egedalmusikogkulturskole.dk/

1848494173-img_0827

Egedal Musikfestival i Egedal Centret, Plakat 2023

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…