Egedal Musikskole inviterer til stemningsfuld julekoncert på Egedal Rådhus

Kom i julestemning d. 2. december 2018 kl. 15 til ca. 16.30, hvor Egedal Musikskoles elever og lærere inviterer til en stemningsfuld julekoncert med et bredt program af julemusik i foyeren på Egedal Rådhus.

Til koncerten vil man kunne opleve et bredt udsnit af unge musikere og sangere. Det er blevet en juletradition, at Egedal Musikskole holder sin store julekoncert i Egedal Rådhus. Mikkel Benn, musikskoleleder:” Egedal Rådhus’ foyer danner igen en smuk ramme og er særdeles velegnet til musik – både akustisk og elektrisk. Musikskolens samlede julekoncert er en koncert, som er for alle musikere og borgere, hvor vi giver et bud på at spille julen ind. Så tag en ven med i hånden og kom i julestemning – alle er velkomne”.

Der vil være optræden af Ungdomssymfoniorkesteret (EMUSO), Egedal Guitarensemble, Jazzhold, Midikeys, Smørum Børnekor, Stjerneskuddene-kor, The Rockets-kor, ZigZag-kor, Steel Stars, marimbagruppen, Teaterbandet, Kajsa and the cookie dough og diverse nye mindre orkestre og duo’er.

Toner fra klassisk, pop, rock, jazz og julefællessang vil fylde rummet op. Støtteforeningen for EMUSO vil sælge lidt godt. Kom og lyt og syng med.

Gratis entré. Unummererede siddepladser. Dørene åbnes kl. 14:30.