Egedal Rådhus lagde hus til særdeles velbesøgt uddannelsesaften

Egedal Rådhus lagde hus til særdeles velbesøgt uddannelsesaften

Det vrimlede med unge og deres forældre, da Egedal Rådhus onsdag aften slog dørene op for den årlige uddannelsesaften for kommunens 8.-10. klasseelever. Her var rig mulighed for at udforske de mange uddannelsesmuligheder og karriereveje.

Img 2099Aftenen igennem blev der afholdt oplæg fra en lang række uddannelsesinstitutioner om studieretninger, hverdagen på uddannelsesstederne samt videre uddannelses- og jobmuligheder.

Egedal Ungeindsats forvandlede Rådhusets borgertorv til én stor messeplads med stande fra uddannelsesinstitutionerne. Her fik de fremmødte mulighed for at stille spørgsmål og indgå i vigtige samtaler om fremtidens studieliv og karrieremuligheder.

Egedal Ungeindsats glæder sig over samarbejdet med ungdomsuddannelserne, som stiller op med både ledere, vejledere, lærere og elever, så de unge og deres forældre kunne blive inspireret og klogere på, de mange muligheder ungdomsuddannelsessystemet byder på.

Datoen for næste års uddannelsesaften er allerede planlagt til d. 6. november 2024, hvor Egedal Ungeindsats gentager succesen og endnu engang inviterer indenfor til uddannelsesaften på Egedal Rådhus.

Img 0629

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…