Egedal Tagservice ApS delte julekurve ud til beboerne på Plejecenter Egeparken

Egedal Tagservice ApS delte julekurve ud til beboerne på Plejecenter Egeparken

Selvom Emrah fra Egedal Tagservice ApS ikke selv fejrer jul, så elsker han at sprede julestemning hos andre. Kontoret er altid pyntet hyggeligt op i december. De ansatte skal have det godt. 

Sidste år var det beboerne på Plejecenter Damgårdsparken der blev forkælet med julekurve, og i år var turen kommet til Plejecenter Egeparken, hvor flotte 75 julekurve i dag blev uddelt til beboerne.

“De ældre må godt vide, at vi tænker på dem her i julen, og corona-tiden har gjort det endnu mere vigtigt at vise omtanke for hinanden”, smiler Emrah.

Egedal Tagservice ApS har altid haft den filosofi, at de gerne vil give noget til lokalområdet. De donerede en hjertestarter til Egedal Centret og Loppegiganten for et par år siden, og også lokalsporten i ØFC har de været sponsorer for.

Han glæder sig over, at det igen i år har været muligt for firmaet at give tilbage til lokalområdet, og afleveringen af julekurve er en begivenhed han altid ser frem til.

Det går godt for Egedal Tagservice ApS. Som noget nyt er de også blevet ansvarlige for uddannelsen af de unge mennesker, og har netop ansat to lærlinge. En murerlærling og en tømrerlærling. Desuden er medarbejderstaben udvidet i både murer- og tømrer-afdelingen.

Egedal Tagservice ApS ønsker alle i Egedal en rigtig glædelig jul! 

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…