Egedal Tagservice med blandt finalisterne om at blive ‘Årets Håndværker’

Det er denne pris der kæmpes om.

Stort tillykke til vores lokale Egedal Tagservice ApS, der i år er kåret som finalist til titlen som Årets Håndværker indenfor kategorien Tagmaler. 

Anmeld Håndværker kårer for syvende gang Danmarks bedst anmeldte håndværkere, og i år er Egedal Tagservice ApS med blandt finalisterne.

Firmaet har formået at opnå en topkarakter og et gennemsnit på 5.0 ud af de 47  anmeldelser de har fået allerede i løbet af det første år de har været medlem af Anmeld Håndværker, hvor kunder efter endt arbejde bliver spurgt til at give virksomheden en bedømmelse af det udførte arbejde.

Sponsorerede hjertestartere til Egedal Centret

Egedal Tagservice ApS har tidligere i 2017 gjort sig positivt bemærket lokalt, idet Emrah Karci sponsorerede en udendørs hjertestarter på torvet ved Bonnie Dyrecenter i Egedal Centret og en anden med placering i Loppegiganten.

Det bliver spændende at følge med i om det lykkes Egedal Tagservice ApS at vinde den flotte pris, når finalisterne bliver samlet og vinderne kåres til et stort Awardshow i Cirkusbygningen den 5. april.

Emrah er glad for kundernes anmeldelser.

Indehaver Emrah Karci er meget glad for at være med i opløbet om den flotte pris, men giver udtryk for, at det allervigtigste for ham er at hans kunder er tilfredse med det arbejde hans virksomhed og medarbejdere udfører.

Du kan se kundernes anmeldelser af Egedal Tagservice ApS her på Anmeld Håndværker.

Sponsoreret indhold – Egedal Tagservice er virksomhedsmedlem på Vores Egedal.