Egedals børnetandpleje er nomineret til innovationspris

Egedals børnetandpleje er nomineret til innovationspris

Tandplejen i Egedal Kommune er blevet indstillet til innovationspris for både at levere bedre service til borgerne og mere fleksibilitet til medarbejderne.

Når Egedals børn går til tjek med deres tænder, kan de nu gøre det på et tidspunkt, der passer bedre ind i deres families daglige flow. De mødes samtidig af medarbejdere, som har fået en fleksibilitet ind i deres dagligdag, der betyder, at også dé kan få familielivet til at hænge sammen.

Åbningstider og telefonkonsultationer til forældre med små børn, tilrettelægges nemlig nu efter borgernes behov for åbningstider og medarbejdernes behov for større fleksibilitet, når der laves vagtskemaer og arbejdes hjemmefra.

Tandplejen i Egedal Kommune er en ud fem hverdagsinnovationer, der er nomineret til Publikumsprisen, som er den ene af to nationale innovationspriser for den offentlige sektor.

Coronakrisen bruges til mere fleksibilitet
Med udgangspunkt i erfaringer fra coronakrisen, arbejdes der nu på at skabe en mere fleksibel arbejdsplads for alle medarbejdere.

På tværs af alle kommunens arbejdspladser er medarbejdere og ledere sammen ved at udforske mulighederne for at få bedre balance mellem arbejde og fritid for den enkelte, samtidig med at der skal leveres den bedst mulige – og gerne endnu bedre service til Egedalborgerne.

I Tandplejen er åbningstiderne er udvidet med 5½ time, så borgerne nu kan få tid ml. kl.7.30 – 16.00. Og efter de nye arbejdstider startede 1. august 2020, er der nu nærmest ingen udeblivelser til de tidlige tider – og sammenlignet med den gennemsnitlige udeblivelsesprocent på 8,5 procent, giver det en god udnyttelse af ressourcerne. Også for gymnasieeleverne passer det bedre på sene eftermiddage efter skole.

Medarbejderne er samtidig glade for de nye arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra. Det er blevet attraktivt at arbejde på ydertider for medarbejdere, som får en anden frihed og lettere transport. Det er også tilpasset til den livssituation, som man befinder sig i, og man har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af ens arbejdstid.

Egedal Kommune er nu gået i gang med at udvide åbningstider andre steder i kommunen. Der er masser af serviceområder i kommunen, hvor det vil gøre det nemmere for borgerne at få service udenfor ”normale” åbningstider. Også telefonkonsultationer og andre samtaler tages i høj grad i brug flere og flere steder i kommunen.

Gevinster ved telefonkonsultationerne og forlængede åbningstider:
• Forældrenes fulde opmærksomhed.
• Forældrene skal ikke tage fri.
• Klinikken skal ikke tage hensyn til sovetider og ulvetime i planlægningen.
• Udeblivelsesprocenten er næsten nul.
• Personalet kan udføre arbejdet hjemmefra, hvilket giver større fleksibilitet for medarbejderne, som ikke før har haft så mange muligheder for at arbejde hjemmefra.

Vinderen af både Publikumsprisen og NYT SAMMEN BEDRE-prisen offentliggøres til Innovationsdagen den 5. maj 2021.

Se de fem nominerede til Publikumsprisen her:
https://www.coi.dk/nyheder/2021/marts/her-er-de-5-nominerede-til-publikumsprisen/

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…