EKBA holder fernisering på Græstedgård

EKBA holder fernisering på Græstedgård

Selvom du måske ikke har det stærkeste verbale sprog, kan du udtrykke meget med kunstnerisk udfoldelse. Kunsthåndværk har et ubegribeligt udtrykspotentiale, og netop derfor har beboerne på vores Bo- og Aktivitetscenter arbejdet med ler, lærred, beton og skulpturer i genbrugsmaterialer på en række workshops med to lokale kunstnere.

Værkerne får lov at tale for sig selv når de udstilles lørdag den 11. december på Græstedgård kl. 11-16, hvor alle er velkomne. Der er fri entré.

KULTUR og NATUR på EKBA – hedder udstillingen som beboerne på Egedal Kommunes Bo- og Aktivitetscenter (EKBA) holder fernisering på denne december.

På workshops i efteråret har beboerne skabt en lang række farverige kunstværker – fugle i ler, malerier, fuglebade, fuglehuse og skulpturer i genbrugsmaterialer, som er blevet til i et samarbejde med to kunstnere, Pernille Kjær og Søren Parmo.

Lokale kunstnere som guides
Pernille og Søren har fået til opgave at inspirere og støtte beboerne i deres kreative udtryksformer. De tilfører på hver deres måde materialerne liv og åbner beboernes øjne for hvad man også kan med de helt klassiske remedier. Alle de forskellige overflader kunstnerne bringer i spil, giver beboerne en særlig fornemmelse i fingrene som man ikke lige mærker til daglig.

Fuglenes liv er det overordnede tema i de kreative udfoldelsesmuligheder, der har været på rækken af workshops. Beboerne arbejder med forskellige materialer; træ, ler, beton, lærred, farver og genbrugsmaterialer. I fællesskab kreerer de fuglehuse, fuglebade og skulpturer, der kan tiltrække fugleliv i de små haver. Til indendørs dekoration laver de små farverige fugle og malerier af fantasifulde træer.

Ferniseringen er kulminationen på rækken af workshops.

Til ferniseringen får beboerne mulighed for at fremvise deres mange kreationer til omverdenen, og samtidig dele deres glæde og stolthed ved dem, med andre mennesker.

Det er en god anledning til at skabe gode oplevelser for pårørende, og det .

Ferniseringen er også en mulighed for at vise EKBA som en attraktiv arbejdsplads, hvor man også arbejder kreativt med kunst som et socialpædagogisk greb.

EKBA har fået en andel i Social- og Ældreministeriets puljemidler, der er møntet på stimuli til oplevelsesindustrien, gennem kommunernes og regionernes indsatser for ældre og udsatte borgere, herunder mennesker med handicap.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…