EKBA holder fernisering på Græstedgård

EKBA holder fernisering på Græstedgård

Selvom du måske ikke har det stærkeste verbale sprog, kan du udtrykke meget med kunstnerisk udfoldelse. Kunsthåndværk har et ubegribeligt udtrykspotentiale, og netop derfor har beboerne på vores Bo- og Aktivitetscenter arbejdet med ler, lærred, beton og skulpturer i genbrugsmaterialer på en række workshops med to lokale kunstnere.

Værkerne får lov at tale for sig selv når de udstilles lørdag den 11. december på Græstedgård kl. 11-16, hvor alle er velkomne. Der er fri entré.

KULTUR og NATUR på EKBA – hedder udstillingen som beboerne på Egedal Kommunes Bo- og Aktivitetscenter (EKBA) holder fernisering på denne december.

På workshops i efteråret har beboerne skabt en lang række farverige kunstværker – fugle i ler, malerier, fuglebade, fuglehuse og skulpturer i genbrugsmaterialer, som er blevet til i et samarbejde med to kunstnere, Pernille Kjær og Søren Parmo.

Lokale kunstnere som guides
Pernille og Søren har fået til opgave at inspirere og støtte beboerne i deres kreative udtryksformer. De tilfører på hver deres måde materialerne liv og åbner beboernes øjne for hvad man også kan med de helt klassiske remedier. Alle de forskellige overflader kunstnerne bringer i spil, giver beboerne en særlig fornemmelse i fingrene som man ikke lige mærker til daglig.

Fuglenes liv er det overordnede tema i de kreative udfoldelsesmuligheder, der har været på rækken af workshops. Beboerne arbejder med forskellige materialer; træ, ler, beton, lærred, farver og genbrugsmaterialer. I fællesskab kreerer de fuglehuse, fuglebade og skulpturer, der kan tiltrække fugleliv i de små haver. Til indendørs dekoration laver de små farverige fugle og malerier af fantasifulde træer.

Ferniseringen er kulminationen på rækken af workshops.

Til ferniseringen får beboerne mulighed for at fremvise deres mange kreationer til omverdenen, og samtidig dele deres glæde og stolthed ved dem, med andre mennesker.

Det er en god anledning til at skabe gode oplevelser for pårørende, og det .

Ferniseringen er også en mulighed for at vise EKBA som en attraktiv arbejdsplads, hvor man også arbejder kreativt med kunst som et socialpædagogisk greb.

EKBA har fået en andel i Social- og Ældreministeriets puljemidler, der er møntet på stimuli til oplevelsesindustrien, gennem kommunernes og regionernes indsatser for ældre og udsatte borgere, herunder mennesker med handicap.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…