En særlig indsats i coronatiden: Erhvervsprisen gik til Egedal Hjemmeservice

En særlig indsats i coronatiden: Erhvervsprisen gik til Egedal Hjemmeservice

“Og vinderen er årets erhvervspris i Egedal er: Egedal Hjemmeservice!”

I år blev erhvervsprisen givet for en særlig indsats under corona-krisen. Ikke nok med at Egedal Hjemmeservice holdt smitten fra borgere og medarbejdere, så holdt indehaveren Maria Louise Kongsaa også modet oppe hos medarbejderne.

Stemningen var munter, da repræsentanter for erhvervslivet i Egedal blev fejret. Den årlige nytårskur, som ellers holdes i januar, var på grund af coronaen blevet omdannet til en ”midsommerkur”. Og det var tydeligt, at både erhvervslivet og repræsentanterne fra byrådet nød at kunne mødes fysisk igen. ”Kuren” blev holdt i Byrådssalen, som summede af energi og glæden over igen at kunne mødes.

Martin Lundgaard, Viking Markiser

Deltagerne fik inspiration fra 2 af de lokale virksomheder, som på hver deres område har udviklet deres forretning, og skabt en succes. Martin Lundgaard, direktør i Viking Markiser, fortalte om hvordan de har brugt digitale virkemidler til at effektivisere deres mødebookinger og dermed øge deres salg. Fra dbramante1918 fortalte adm. direktør Dennis Dress om deres samarbejde med WWF om at øge bæredygtigheden i deres produktion – og om hvordan det både er godt for klimaet, samtidig med at det ud fra et forretningsperspektiv også giver god mening.

I år var der 6 indstillinger til Egedal Kommunes erhvervspris. I 2021 gives den til en lokal virksomhed eller person, der har udvist rummelighed og socialt ansvar eller på anden måde har gjort en særlig indsats i forbindelse med COVID-19 nedlukningen. Vinderen blev Egedal Hjemmeservice.

Maria Louise Kongsaa modtog Egedal Kommunes Erhvervspris 2021

Begrundelsen for valget af Egedal Hjemmeservice er den støtte, der fra ledelsens side er ydet til virksomhedens medarbejdere under coronakrisen, samt for at sikre gode og sikre arbejdsvilkår for medarbejderne. Ledelsen har formået at holde modet oppe hos virksomhedens ansatte, og at sikre at hverken medarbejdere eller borgere er blevet smittet med Corona under krisen. Det var en glad og stolt Maria Louise Kongsaa, der modtog prisen.

De øvrige indstillede virksomheder var:
Bagger-Nielsen ApS – Nytænkende i forhold til erstatning af kundemøder med onlinemøder og indrettede et helt kontor med skilte, lys og kameraer, så kunderne kunne få et professionelt indtryk samt introduktion af ”mødekassen”. En lille papkasse med vareprøver, som man kunne sende til kunden forud for online-mødet.

De Forenede Dampvaskerier – accelereret indsatsen inden for bæredygtighed med fokus på genanvendelse af kasserede tekstiler bl.a. til fremstilling af mundbind

Lev det sunde liv – Har gennem alternative løsninger med hold i egen have og små grønne øer i kommunen, formået at være kreativ og ændre sin virksomhed og samtidig gjort noget for folkesundheden lokale.

DCT Dans – Simone har siden dag 1 under nedlukningen haft online danseundervisning via Zoom, og derefter udendørs undervisning da man måtte mødes igen, til stor glæde og gavn for hendes 700 elever, som har haft fri adgang til alle danseskolens onlinehold.

Dbramante1928 – Trods coronakrisen har de formået at holde fokus på og udbygge deres høje ambitioner om bæredygtighed, bl.a. er nogle produkter lavet af genbrugsplast. Inden for deres branche er de blandt verdens førende, når det kommer til grøn omstilling og CO2-neutralitet. Samarbejde med WWF om at blive klimapositiv virksomhed.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…