En sommer fuld af sjov i Egedal

En sommer fuld af sjov i Egedal

Egedal Kommune har i samarbejde med foreningslivet, den private danseskole og flere andre aktører planlagt et hav af spændende aktiviteter for børnene i sommerferien.

Arkæolog for en dag – Arkæologisk Værksted – Basketball – Brætspil – Hiphop-, MGP & Tiktok-dans – Science Show – Musikfestival –  Fodtennis – Dykning – Gymnastikskole – Havkajak – Livredning – forskellige kreaværksteder – Karate og meget mere. Det bliver ikke en kedelig sommer!

På Egedal Kommunes hjemmeside kan du få overblik over alle aktiviteterne og med link til tilmelding. Der åbnes for tilmelding den 1. juni kl. 7 – og det gælder om at være rap på tasterne. Flere hold plejer at være hurtigt overtegnet.

Find sommerens aktiviteter for børn her: https://www.egedalkommune.dk/borger/kultur-idraet-og-fritid/kulturelle-aktiviteter/sommerferiesjov-2022/oversigt-over-sommerferiesjov-2022

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…