En tur på “skønhedsklinikken” – Sandra har åbnet Klinik Egedal

En tur på “skønhedsklinikken” – Sandra har åbnet Klinik Egedal

“Hej Pernille, jeg har åbnet klinik på første sal i Egedal Centret, hvor vi bl.a. laver botox, filler og permanent makeup. Kunne du ikke have lyst til at kigge forbi?”

Forleden lå en besked i min indbakke. Sandra ville rigtig gerne invitere mig på besøg i hendes nye Klinik Egedal.

Jeg må indrømme, at jeg er absolut på ukendt grund. Botox og Filler kender jeg intet til, ud over hvad jeg har læst i sladderbladene og fjernsynet, og set stjerner gå lidt for bananas i deres stræben efter evig ungdom.

Jeg er måske nok lidt skeptisk over hvad det nu er for noget, men min nysgerrighed er absolut også vakt, og jeg kan godt mærke, at jeg er nødt til at blive klogere. Jeg aftaler derfor, at besøge Sandra i klinikken en torsdag eftermiddag.

Dagen kommer, og inden jeg springer ud af døren derhjemme, når jeg lige at kigge mig i spejlet. Pokkers – kunne jeg dog ikke bare have brugt lidt mere tid på lokkerne og makeup´en…..typisk mig!

Lækkert og indbydende

Jeg ankommer til Klinik Egedal på adressen Egedal Centret nr. 91 C.

Det er her den kinesiske restaurant tidligere lå. Det kæmpestore lejemål er blevet delt op i et par mindre, og er blevet fuldstændigt istandsat. Helt nye gulve, nymalede vægge og spritnye køkken- og toiletfaciliteter. Lækkert og indbydende.

Sandra byder mig indenfor. Hun er smilende og har en rigtig sød og imødekommende personlighed. Jeg føler mig med det samme godt tilpas i hendes selskab.

En drøm bliver til virkelighed

Sandra fortæller, at det er en drøm der er blevet til virkelighed. Hun bor i Stenløse sammen med hendes mand og børn på 5 og 7 år, og deres to frilandskaniner, som hopper rundt i haven og nyder det gode liv.

Sandra er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som sygeplejerske både i hjemmeplejen, og været tilknyttet som konsulent i en kosmetisk klinik hos Kim Novaa i København, hvor hun har udført botox og filler-behandlinger.

Arbejdet i klinikken i København er lige hende og drømmen om at åbne sin egen klinik i Egedal begynder at tage form. Sandra er bevidst om at der er mange fordomme om f.eks. botox-behandlinger, og de mange billeder i kulørte blade af overdrevne behandlinger hjælper ikke på folks opfattelse.

Botox – også andre effekter end kosmetisk

Sandra fortæller, at ud over de kosmetiske virkninger i form af eksempelvis reducering af rynker, så kan der også være andre effekter.

Nogle folk der skærer meget tænder og har spændinger kan have gavn af behandling med botox, ligesom folk der lider af migræne og spændingshovedpine også kan kan mindske deres problemer, og nogle gange endda slippe af med smerterne.

Botox har effekter, som bruges andre steder end i skønhedsverdenen. F.eks. bruger læger behandling med botox-injektioner til patienter med dropfod eller spastiske lammelser.

Da jeg kommer hjem googler jeg botox, og bliver overrasket da jeg læser en nyhed på CNN, at nogle mener, at fjernelse af “bekymringsrynker” med botox kan have den positive effekt at hjernen tror at der ikke længere er noget at bekymre sig over, og det derfor kan mildne depressive symptomer og grublerier.

Høj faglighed

For Sandra er høj faglighed afgørende i behandlingen i Klinik Egedal. Inden opstart af Botox i klinikken skal alle tilses og gennemgås ved en gratis og uforpligtende konsultation hos speciallægen, der er tilknyttet klinikken. Dette er obligatorisk.

Lægen er tilknyttet klinikken og holder konsultationer i klinikken på månedlig basis.

Andre behandlinger

Klinik Egedal tilbyder også andre typer af behandling.

Permanent makeup kaldes også Mikropigmentering og er en form for tatoveringsteknik, der kun kommer ned i hudens yderste lag, hvilket betyder at permanent makeup gradvist aftager i styrke og farve.

Permanent makeup bruges til eks. læber og bryn.

Filler kan bruges flere steder. Det er muligt at afhjælpe og forebygge fine linjer og rynker i ansigt, hals og brystkasse. Bruges også til at tilføre volumen i kindben og læber og kan desuden bruges til at genskabe konturen i ansigtet og give en skarpere kant.

Jeg er blevet meget klogere på alt hvad der handler om skønhedsbehandlinger, og jeg må indrømme at klinikkens atmosfære tiltaler mig. Det at kunne ændre på nogle små ting, som kan have en psykisk betydning for ens eget selvbillede kan jeg godt se mig selv i.

Jeg takker for et spændende besøg. Det er ikke sidste gang, jeg besøger klinikken!

Vil du vide mere om Klinik Egedal, kan du læse meget mere på hjemmesiden og klinikken på de sociale medier:

Hjemmeside: https://klinikegedal.dk
Instagram: https://www.instagram.com/klinik_egedal/
og Facebook: https://www.facebook.com/Klinikegedal

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…