En tur på “skønhedsklinikken” – Sandra har åbnet Klinik Egedal

En tur på “skønhedsklinikken” – Sandra har åbnet Klinik Egedal

“Hej Pernille, jeg har åbnet klinik på første sal i Egedal Centret, hvor vi bl.a. laver botox, filler og permanent makeup. Kunne du ikke have lyst til at kigge forbi?”

Forleden lå en besked i min indbakke. Sandra ville rigtig gerne invitere mig på besøg i hendes nye Klinik Egedal.

Jeg må indrømme, at jeg er absolut på ukendt grund. Botox og Filler kender jeg intet til, ud over hvad jeg har læst i sladderbladene og fjernsynet, og set stjerner gå lidt for bananas i deres stræben efter evig ungdom.

Jeg er måske nok lidt skeptisk over hvad det nu er for noget, men min nysgerrighed er absolut også vakt, og jeg kan godt mærke, at jeg er nødt til at blive klogere. Jeg aftaler derfor, at besøge Sandra i klinikken en torsdag eftermiddag.

Dagen kommer, og inden jeg springer ud af døren derhjemme, når jeg lige at kigge mig i spejlet. Pokkers – kunne jeg dog ikke bare have brugt lidt mere tid på lokkerne og makeup´en…..typisk mig!

Lækkert og indbydende

Jeg ankommer til Klinik Egedal på adressen Egedal Centret nr. 91 C.

Det er her den kinesiske restaurant tidligere lå. Det kæmpestore lejemål er blevet delt op i et par mindre, og er blevet fuldstændigt istandsat. Helt nye gulve, nymalede vægge og spritnye køkken- og toiletfaciliteter. Lækkert og indbydende.

Sandra byder mig indenfor. Hun er smilende og har en rigtig sød og imødekommende personlighed. Jeg føler mig med det samme godt tilpas i hendes selskab.

En drøm bliver til virkelighed

Sandra fortæller, at det er en drøm der er blevet til virkelighed. Hun bor i Stenløse sammen med hendes mand og børn på 5 og 7 år, og deres to frilandskaniner, som hopper rundt i haven og nyder det gode liv.

Sandra er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som sygeplejerske både i hjemmeplejen, og været tilknyttet som konsulent i en kosmetisk klinik hos Kim Novaa i København, hvor hun har udført botox og filler-behandlinger.

Arbejdet i klinikken i København er lige hende og drømmen om at åbne sin egen klinik i Egedal begynder at tage form. Sandra er bevidst om at der er mange fordomme om f.eks. botox-behandlinger, og de mange billeder i kulørte blade af overdrevne behandlinger hjælper ikke på folks opfattelse.

Botox – også andre effekter end kosmetisk

Sandra fortæller, at ud over de kosmetiske virkninger i form af eksempelvis reducering af rynker, så kan der også være andre effekter.

Nogle folk der skærer meget tænder og har spændinger kan have gavn af behandling med botox, ligesom folk der lider af migræne og spændingshovedpine også kan kan mindske deres problemer, og nogle gange endda slippe af med smerterne.

Botox har effekter, som bruges andre steder end i skønhedsverdenen. F.eks. bruger læger behandling med botox-injektioner til patienter med dropfod eller spastiske lammelser.

Da jeg kommer hjem googler jeg botox, og bliver overrasket da jeg læser en nyhed på CNN, at nogle mener, at fjernelse af “bekymringsrynker” med botox kan have den positive effekt at hjernen tror at der ikke længere er noget at bekymre sig over, og det derfor kan mildne depressive symptomer og grublerier.

Høj faglighed

For Sandra er høj faglighed afgørende i behandlingen i Klinik Egedal. Inden opstart af Botox i klinikken skal alle tilses og gennemgås ved en gratis og uforpligtende konsultation hos speciallægen, der er tilknyttet klinikken. Dette er obligatorisk.

Lægen er tilknyttet klinikken og holder konsultationer i klinikken på månedlig basis.

Andre behandlinger

Klinik Egedal tilbyder også andre typer af behandling.

Permanent makeup kaldes også Mikropigmentering og er en form for tatoveringsteknik, der kun kommer ned i hudens yderste lag, hvilket betyder at permanent makeup gradvist aftager i styrke og farve.

Permanent makeup bruges til eks. læber og bryn.

Filler kan bruges flere steder. Det er muligt at afhjælpe og forebygge fine linjer og rynker i ansigt, hals og brystkasse. Bruges også til at tilføre volumen i kindben og læber og kan desuden bruges til at genskabe konturen i ansigtet og give en skarpere kant.

Jeg er blevet meget klogere på alt hvad der handler om skønhedsbehandlinger, og jeg må indrømme at klinikkens atmosfære tiltaler mig. Det at kunne ændre på nogle små ting, som kan have en psykisk betydning for ens eget selvbillede kan jeg godt se mig selv i.

Jeg takker for et spændende besøg. Det er ikke sidste gang, jeg besøger klinikken!

Vil du vide mere om Klinik Egedal, kan du læse meget mere på hjemmesiden og klinikken på de sociale medier:

Hjemmeside: https://klinikegedal.dk
Instagram: https://www.instagram.com/klinik_egedal/
og Facebook: https://www.facebook.com/Klinikegedal

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…