Endelig! Overbevisende sejr til Ølstykke FC Senior 1

Endelig! Overbevisende sejr til Ølstykke FC Senior 1

Foto: Claus Birch.

Ølstykke FC Senior 1 tog lørdag den 18. maj kl. 12:00 imod Taarbæk IF hjemme på Scan-Group Ølstykke Stadion. Det blev endelig til en sejr mod de tidligere nederlag og uafgjorte kampe mod Taarbæk IF. Kampen ende 5-0 på mål af Mathias Wolf 1, 28. min., assist Frank Holm. Mark Kronby 2, 53. og 61. min., assist Mathias Wolf og Matthias Pointinger. Marcus Vejle Brunslev 1, 79. min., assist Matthias Pointinger. Mads Nordby Rasmussen 1, 86. min., assist Matthias Pointiner.

Af cheftræner Lars Dahlin.

Lad mig med det samme sige, at vores hold virkelig steppede op i dag og vandt særdeles overbevisende med 5-0 sejr, og det var ikke et mål for meget, tværtimod.

1. halvleg blev en opslidende affære, hvor ØFC mest af alt fik presset en masse luft ud af vores modstander ved at arbejde stenhårdt i alle kæder. Vi havde inden kampen talt lidt om, hvordan vi bedst kunne tæmme Taarbæk samt, at det kunne være skønt at holde nullet for første gang i foråret. Begge ting lykkedes til stor tilfredshed for træneren. Taarbæk havde en midterforsvarer, som helt sikkert kunne benyttes i amerikansk fodbold. Han havde et venstreben, som den gode gamle ”kicker” Morten Andersen. Vi fik lagt et godt tryk på ham, og de fleste af hans lange pasninger, fik vores stærke forsvar afvist på første berøringen, og derved havde Taarbæk ikke meget andet at komme med.

Vi fik i første halvleg tappet Taarbæk for kræfter og fik meget fortjent scoret til 1-0 i det 28 minut på et brag af et langskud fra Matias Wolf. Det var virkelig et klassemål. Dette holdt halvlegen ud. Kort før halvleg fik vores stærke keeper, Kasper Keeps Pedersen, et trælår begået helt unødvendigt af Taarbæks angriber. Det betød af Kasper måtte udgå i pausen. Vi fik i stedet for sat Magnus Strøm på mål i 2 halvleg. Magnus har i ungdomsårene haft en kort karriere som målmand, og han klarede opgaven meget tilfredsstillende.

I anden halvleg gik luften som forventet fuldstændigt ud af vores modstander og sejren blev kørt stille og roligt i hus med 2 mål af Mark Kronby, 1 af Marcus Vejle samt et af Mads Nordby. Vores assist i dag blev udført af Frank Holm 1, Matias Wolf 1 samt ”assistkongen” Matthias Pointinger med 3 stk.

Resultatet betyder at vi rykkede en placering frem og ligger lige nu nr. 3. Der venter nu 2 kampe mod først Lyngby BK nr. 4 på fredag den 24. maj kl. 19:00 på udebane og ugen efter den 1. juni kl. 14:00 hjemme mod Værløse, som ligger nr. 2. Hvis disse 2 kampe kan give os 2 sejre, ser det rigtig godt ud med hensyn til oprykning til serie 1. En ting, som jeg kan sige er, at det med 4 kampe tilbage så ligger det stadig i vores egne hænder, om vi vil op i serie 1 efter sommerferien.

Næste kamp er på tirsdag 21. maj kl.19:00 hjemme på Scan-Group Ølstykke Stadion, hvor ØFC-drengene i 4. runde i Sydbankpokalen møder Lundtofte Boldklub, som lige nu ligger nr. 1 i serie 1, pulje 1.Vi er inde i en hård periode med mange kampe, og samtidigt er vi ramt af mange skader. Men vi skal nok mønstre et slagkraftigt hold til pokalkampen tirsdag, så kom nu op stadion og støt ØFC-drengene igen.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…