Egedal Kommune hyldede de lokale virksomheder ved velbesøgt nytårskur på Rådhuset

Egedal Kommune hyldede de lokale virksomheder ved velbesøgt nytårskur på Rådhuset

Coaches, advokater, elektrikere, bogholdere, VVS´ere, tømrere, butiksejere, bagere og mange flere var mødt talstærkt op, da hele Egedals erhvervsliv var inviteret til den traditionsrige nytårskur på Egedal Rådhus.

En morgen, der står i det lokale erhvervslivs tegn og hvor der bydes på morgenbord, aktuelle oplægsholdere, netværk og fejring af årets Egedal-gazeller og uddeling af kommunens erhvervspris.

Det er blevet en tradition, at arrangementet finder sted fra helt tidlig morgenstund kl. 7 i byrådssalen.

En velbesøgt nytårskur for erhvervslivet

Det var tre veloplagte og morgenfriske ansigter, der bød velkommen ved “indgangskarrusellen” til Egedal Rådhus tidlig morgen torsdag den 2. februar.  Borgmester Vicky Holst Rasmussen, formand for Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup samt by- og erhvervsdirektør Ellen Hvidt Thelle stod klar med håndtryk og varme smil, som vidnede om at de var kommet helt godt ud af fjerene.

Ved de runde borde blev serveret kaffe & the, morgenbrød fra den lokale bager og lokalt produceret juice fra Møllehøj.  Arrangementet var i år velbesøgt. Hele 70 erhvervsdrivende havde fundet vej til rådhussalen. Mange velkendte ansigter, men også flere nye.

Borgmester Vicky Holst Rasmussen og formand for Kultur, Fritid og Erhvervsudvalget holdt velkomsttale. Det handlede om anerkendelsen af at være en kommune med et stærkt lokalt erhvervsliv og vigtigheden i at prioritere erhvervslivet. Egedal ønsker at være en erhvervsvenlig kommune, hvor det som virksomhed er attraktivt at etablere sig og drive forretning. Det blev fremhævet hvor godt Egedals virksomheder har klaret sig igennem både corona, forsyningskrise og højere priser. Faktisk har hele 14 Egedal-virksomheder klaret sig så godt, at de har modtaget Børsens Gazellepris. Desuden blev takket for det lokale samfundssind i forhold til ansættelse af flygtninge, praktikpladser, skole-virksomhedssamarbejde m.m.

Christian Friis Bach fra Warfair

Herefter indtog Christian Friis Bach scenen. Christian er kendt som folketingspolitiker, men er herudover bosiddende i Egedal samt direktør og stifter af virksomheden Warfair. Warfair handler kaffe, nødder og andre produkter fra krigshærgede lande. Et interessant indblik i de mange problemstillinger man støder på, når man handler med områder, som på mange områder er udsatte og uden den struktur vi kender.

Efter en spændende virksomhedsfortælling overtog August Frøde fra BEATRÆ A/S i Ganløse. Han fortalte med stor passion om et projekt tømrer- og snedkervirksomheden starter op med 8. klasserne fra Ganløse Skole. Et projekt der skal give de unge et indblik i mulighederne indenfor træfagene. Her vil eleverne få mulighed for at få “hænderne i savsmulden” og selv få lov at stå med værktøj i hånden.

Flemming Troelsen fra Erhvervshus Hovedstaden holdt tale om grøn omstilling og bæredygtighed som forretning.

I år var der hele 14 gazellepris-modtagere fra Egedal. Disse blev præsenteret og hyldet. I en tid hvor “verden har været at lave” så er det imponerende, at nogle virksomheder endda har formået at vækste i en sådan grad, at de har levet op til kritierne for Gazelleprisen.

Gazellerne i år er:
Borandia Handel ApS (1) Egedalel.dk ApS (4) Gila Vinimport ApS (1) Gundsø Markiser A/S (4) Impala Byg ApS (1) Kreativ4 ApS (2) Hestetandlægeklinikken ApS (1) Lokalbolig Egedal ApS (1) Malerfirmaet MGA ApS (1) MB Fundament ApS (3) Minerva Imaging ApS (4) Rubæk & Co A/S (2) Teklet ApS (1) Valentinos ApS (1)

Til slut var det “Le grand Finale”. Egedal Erhvervspris skulle uddeles.
Her var 5 virksomheder nomineret: Føtex Egedal, Dbramante1928 ApS, PM Montage – Teknik A/S, Sternberg VVS& Gasteknik A/S og Ølstykke Bageri og Conditori. 

Vinderen af Egedal Erhvervspris blev i år Dbramante1928 ApS for deres imponerende tilgang til bæredygtighed og deres evne til at skabe nye produkter af genanvendte materialer. Derudover har de også ledelsesmæssigt imponeret med deres tilgang med at skabe en mere fleksibel hverdag for deres medarbejdere i form af muligheden for individuelle arbejdstider og hjemmearbejde.

Vinderen af Egedal Erhvervspris Dbramante1928 ApS

De nominerede til erhvervsprisen

BEATRÆ A/S. Fra venstre direktør Ole Thorgersen og August Frøde til højre

Stemningsbilleder fra en stemningsfuld morgen:

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…