Erhvervslivet inviterer til valgdebat

Erhvervslivet inviterer til valgdebat

Hvorfor er det vigtigt med gode, lokale erhvervsdrivende – og hvad vil vi egentlig med erhvervslivet i Egedal i fremtiden? Det er nogle af de spørgsmål, som byrådskandidater fra samtlige 11 partier og lokallister skal forholde sig til, når Egedal Erhverv afholder valgdebat på Egedal Rådhus torsdag den 28. oktober fra kl. 18-20.

Forfatter, journalist og professionel moderator, Simon Ankjærgaard, vil styre slagets gang ved debatmødet om erhvervslivet. Foto: Lene Vendelbo

Alle Egedals 11 partier og lister står klar i startboksene. Der er dermed lagt op til en interessant aften med masser af god debat på Egedal Rådhus, hvor forfatter, journalist og professionel moderator, Simon Ankjærgaard, vil styre slagets gang.

”Vi glæder os til at få partiernes og kandidaternes syn på det lokale erhvervsliv og deres bud på, hvordan vi bedst kan udvikle det til glæde for lokalsamfundet. Som erhvervsforening kæmper vi for de bedst mulige vilkår til de erhvervsdrivende, men vi vil også gerne sprede fortællingen om, hvorfor et stærkt, lokalt erhvervsliv er så vigtigt for sammenhængskraften og velfærden i et nærsamfund som vores. Vi er sikre på, at aftenen bliver fyldt med god og interessant debat, lyder det fra Mikkel Davidsen, der er formand for Egedal Erhverv, som står bag valgdebatten.

Alle 11 partier, der opstiller til det kommende kommunalvalg, har meldt deres ankomst. Det vil altså sige, at man kan opleve kandidater fra både Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Konservative, Radikale, SF, Lokallisten Ny Egedal, Nye Borgerlige, Liberal Alliance, Enhedslisten og Et samlet Egedal.

Valgdebatten kommer til at bestå af en åbningsrunde og herefter to relevante temaer, som også berører borgere og andre aktører i kommunen.

Hele programmet for aftenen torsdag den 28. oktober:

17.30-18.00: Ankomst – der bydes på en let anretning
18:00-18.05: Kort velkomst – ved Egedal Erhverv
18.05-18.30: Åbningsrunde – Hvad betyder det lokale erhvervsliv for dig, og hvad vil du gøre, hvis du bliver valgt ind? (hver kandidat får 2 minutter)
18:30-19.00: Tema 1 – Hvordan skaber vi flere lokale arbejdspladser?
19.00-19.30: Tema 2 – Hvordan gør vi Egedal til en bedre erhvervskommune?
19.30-20.00: Spørgerunde – panelet svarer på spørgsmål fra salen
20.00: Tak for i aften – og mulighed for netværk

Valgdebatten er åben for alle

Valgdebatten på Egedal Rådhus er gratis at deltage i og åben for alle – ikke kun erhvervsdrivende.

”Ud over at vi får en god debat om det lokale erhvervsliv, så er det jo også lidt af en demokratisk festaften. Vi håber derfor på, at mange vil lægge vejen forbi rådhuset den 28. oktober – også selv om man ikke er lokal erhvervsdrivende. Vi mener jo, at det lokale erhvervsliv er noget, der direkte eller indirekte berører alle, der bor her i Egedal. Derfor er både erhvervsdrivende, borgere, foreninger, partiforeninger og andre lokale aktører meget velkomne”, siger Mikkel Davidsen.

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden