Erhvervslivet inviterer til valgdebat

Erhvervslivet inviterer til valgdebat

Hvorfor er det vigtigt med gode, lokale erhvervsdrivende – og hvad vil vi egentlig med erhvervslivet i Egedal i fremtiden? Det er nogle af de spørgsmål, som byrådskandidater fra samtlige 11 partier og lokallister skal forholde sig til, når Egedal Erhverv afholder valgdebat på Egedal Rådhus torsdag den 28. oktober fra kl. 18-20.

Forfatter, journalist og professionel moderator, Simon Ankjærgaard, vil styre slagets gang ved debatmødet om erhvervslivet. Foto: Lene Vendelbo

Alle Egedals 11 partier og lister står klar i startboksene. Der er dermed lagt op til en interessant aften med masser af god debat på Egedal Rådhus, hvor forfatter, journalist og professionel moderator, Simon Ankjærgaard, vil styre slagets gang.

”Vi glæder os til at få partiernes og kandidaternes syn på det lokale erhvervsliv og deres bud på, hvordan vi bedst kan udvikle det til glæde for lokalsamfundet. Som erhvervsforening kæmper vi for de bedst mulige vilkår til de erhvervsdrivende, men vi vil også gerne sprede fortællingen om, hvorfor et stærkt, lokalt erhvervsliv er så vigtigt for sammenhængskraften og velfærden i et nærsamfund som vores. Vi er sikre på, at aftenen bliver fyldt med god og interessant debat, lyder det fra Mikkel Davidsen, der er formand for Egedal Erhverv, som står bag valgdebatten.

Alle 11 partier, der opstiller til det kommende kommunalvalg, har meldt deres ankomst. Det vil altså sige, at man kan opleve kandidater fra både Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Konservative, Radikale, SF, Lokallisten Ny Egedal, Nye Borgerlige, Liberal Alliance, Enhedslisten og Et samlet Egedal.

Valgdebatten kommer til at bestå af en åbningsrunde og herefter to relevante temaer, som også berører borgere og andre aktører i kommunen.

Hele programmet for aftenen torsdag den 28. oktober:

17.30-18.00: Ankomst – der bydes på en let anretning
18:00-18.05: Kort velkomst – ved Egedal Erhverv
18.05-18.30: Åbningsrunde – Hvad betyder det lokale erhvervsliv for dig, og hvad vil du gøre, hvis du bliver valgt ind? (hver kandidat får 2 minutter)
18:30-19.00: Tema 1 – Hvordan skaber vi flere lokale arbejdspladser?
19.00-19.30: Tema 2 – Hvordan gør vi Egedal til en bedre erhvervskommune?
19.30-20.00: Spørgerunde – panelet svarer på spørgsmål fra salen
20.00: Tak for i aften – og mulighed for netværk

Valgdebatten er åben for alle

Valgdebatten på Egedal Rådhus er gratis at deltage i og åben for alle – ikke kun erhvervsdrivende.

”Ud over at vi får en god debat om det lokale erhvervsliv, så er det jo også lidt af en demokratisk festaften. Vi håber derfor på, at mange vil lægge vejen forbi rådhuset den 28. oktober – også selv om man ikke er lokal erhvervsdrivende. Vi mener jo, at det lokale erhvervsliv er noget, der direkte eller indirekte berører alle, der bor her i Egedal. Derfor er både erhvervsdrivende, borgere, foreninger, partiforeninger og andre lokale aktører meget velkomne”, siger Mikkel Davidsen.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…