Erhvervslivet inviterer til valgdebat

Erhvervslivet inviterer til valgdebat

Hvorfor er det vigtigt med gode, lokale erhvervsdrivende – og hvad vil vi egentlig med erhvervslivet i Egedal i fremtiden? Det er nogle af de spørgsmål, som byrådskandidater fra samtlige 11 partier og lokallister skal forholde sig til, når Egedal Erhverv afholder valgdebat på Egedal Rådhus torsdag den 28. oktober fra kl. 18-20.

Forfatter, journalist og professionel moderator, Simon Ankjærgaard, vil styre slagets gang ved debatmødet om erhvervslivet. Foto: Lene Vendelbo

Alle Egedals 11 partier og lister står klar i startboksene. Der er dermed lagt op til en interessant aften med masser af god debat på Egedal Rådhus, hvor forfatter, journalist og professionel moderator, Simon Ankjærgaard, vil styre slagets gang.

”Vi glæder os til at få partiernes og kandidaternes syn på det lokale erhvervsliv og deres bud på, hvordan vi bedst kan udvikle det til glæde for lokalsamfundet. Som erhvervsforening kæmper vi for de bedst mulige vilkår til de erhvervsdrivende, men vi vil også gerne sprede fortællingen om, hvorfor et stærkt, lokalt erhvervsliv er så vigtigt for sammenhængskraften og velfærden i et nærsamfund som vores. Vi er sikre på, at aftenen bliver fyldt med god og interessant debat, lyder det fra Mikkel Davidsen, der er formand for Egedal Erhverv, som står bag valgdebatten.

Alle 11 partier, der opstiller til det kommende kommunalvalg, har meldt deres ankomst. Det vil altså sige, at man kan opleve kandidater fra både Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Konservative, Radikale, SF, Lokallisten Ny Egedal, Nye Borgerlige, Liberal Alliance, Enhedslisten og Et samlet Egedal.

Valgdebatten kommer til at bestå af en åbningsrunde og herefter to relevante temaer, som også berører borgere og andre aktører i kommunen.

Hele programmet for aftenen torsdag den 28. oktober:

17.30-18.00: Ankomst – der bydes på en let anretning
18:00-18.05: Kort velkomst – ved Egedal Erhverv
18.05-18.30: Åbningsrunde – Hvad betyder det lokale erhvervsliv for dig, og hvad vil du gøre, hvis du bliver valgt ind? (hver kandidat får 2 minutter)
18:30-19.00: Tema 1 – Hvordan skaber vi flere lokale arbejdspladser?
19.00-19.30: Tema 2 – Hvordan gør vi Egedal til en bedre erhvervskommune?
19.30-20.00: Spørgerunde – panelet svarer på spørgsmål fra salen
20.00: Tak for i aften – og mulighed for netværk

Valgdebatten er åben for alle

Valgdebatten på Egedal Rådhus er gratis at deltage i og åben for alle – ikke kun erhvervsdrivende.

”Ud over at vi får en god debat om det lokale erhvervsliv, så er det jo også lidt af en demokratisk festaften. Vi håber derfor på, at mange vil lægge vejen forbi rådhuset den 28. oktober – også selv om man ikke er lokal erhvervsdrivende. Vi mener jo, at det lokale erhvervsliv er noget, der direkte eller indirekte berører alle, der bor her i Egedal. Derfor er både erhvervsdrivende, borgere, foreninger, partiforeninger og andre lokale aktører meget velkomne”, siger Mikkel Davidsen.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…