Erhvervsprisen 2020 gik til EgedalEL.dk

Erhvervsprisen 2020 gik til EgedalEL.dk

Et kæmpestort tillykke skal lyde til Klaus K. Jakobsen og EgedalEL.dk, der fredag morgen fik overrakt Egedal Kommunes Erhvervspris 2020 med flotte ord som “forbillede” og “rollemodel” i begrundelsen.

En rollemodel

”Vinderen af Egedal Erhvervspris 2020 er på alle måder et forbillede og en rollemodel for andre. Det gælder ikke kun i forhold til driften af virksomheden og sit store engagement i sine medarbejderes udvikling, men også ved at vise et stort socialt overskud, når det gælder unge mennesker” sådan lød beskrivelsen, formand for kultur- og erhvervsudvalget, Charlotte Haagendrup læste op.

EgedalEL.dk har i år trådt i karakter på mange parametre, og det er svært ikke at blive forpustet, når man hører Klaus fortælle om alt hvad der er gang i for tiden.
…men der har altid været fuld fart på Klaus, når han engagerer sig i noget!

Klaus er en af dem, der ikke er bange for at tage en ordentligt tørn for fællesskabet, og han gør det med en styrke og et engagement, som ikke mange formår.  Således er det lykkedes Egedal Rotary Klub med Klaus som idémanden, at få Fibernet til Egedal. Der er vist ikke mange der havde troet, at det ville lykkedes at skaffe tilkendegivelser og tilmeldinger nok til at nogen Fibernet-leverandører ville finde det interessant at gå ind også i yderområderne. Arbejdet fortsætter ufortrødent.

De sidste måneder har trukket tænder ud, erkender Klaus med mange ting på én gang:
DM i Skills, hvor hele firmaet gik all-in for at bakke op om deres dygtige lærling Christian Enggaard, og fik terpet selv de sværeste discipliner
Virksomheden EgedalEL.dk har været inde i en overordentlig positiv udvikling med mange opgaver, hvilket også sikrede dem den flotte anerkendelse i form af Gazelleprisen.
– og det frivillige arbejde og engagementet med fremtidssikrede internetforbindelser i Egedal Fibernet.

De nominerede til erhvervsprisen

Hyldet tre gange

Et “hattrick” kunne man næsten kalde virksomhedens morgen – idet Klaus og hans virksomhed blev hyldet hele tre gange ved kommunens nytårskur.

En flot 2. plads til DM i Skills for lærling Christian Enggaard, hyldest af modtagerne af Gazelleprisen i år – og slutteligt som kronen på værket blev Klaus K. Jakobsen og EgedalEL.dk kåret som årets vinder af  Egedal Kommunes Erhvervspris.

Tillykke til de andre nominerede virksomheder til Erhvervsprisen

Også et stort tillykke til de øvrige nominerede til erhvervsprisen i år var, som var ingeniørfirmaet Bolls, Egedal Hjemmeservice, Egedal Tagservice og Ganløse Bageri.

Der er god grund til at være stolte af de dygtige og engagerede virksomheder vi har i Egedal.

Egedals gazeller

Tillykke til “Gazellerne”

Ved nytårskuren blev Egedals Gazellevirksomheder i år også hyldet: A-Safe, Beatræ A/S, Doco ApS, EgedalEL.dk, Ledøje Isolering ApS fra Smørum og Precious Toy.

Stort tillykke med jeres fremgang i virksomhederne!

Alle sejl var sat for Egedals erhvervsliv.

Egedal Kommune havde sat alle sejl til at for skabe en god morgen for Egedals erhvervsliv.

Der var interessant besøg af serieiværksætter og tidl. minister Tommy Ahlers (også kendt fra Løvens Hule) som holdt et spændende oplæg.

Egedal Kommune og Danske Byggeri underskrev en aftale, der skal få flere unge til at vælge en ungdomsuddannelse.

En fantastisk markering af begyndelsen på et nyt år!

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…