Estate Egedal anbefaler: Udnyt håndværkerfradraget til energiløft

Estate Egedal anbefaler: Udnyt håndværkerfradraget til energiløft

Udnyt håndværkerfradraget til energiløft

Boligkøbernes fokus på energiforbruget, gør det sværere at sælge boliger i de lave energiklasser. Overvej at investere i energiforbedringer.  Lige nu er det særligt gunstigt med fradragsmuligheder og billig lånefinansiering, siger ejendomsmægler Henning Forland fra Estate i Egedal
Planlægger du et salg af din bolig inden for en overskuelig fremtid, så bør du tage temperaturen på villaens eller rækkehusets energitilstand. Boliger, der har fået påstemplet en D- eller F-energiklasse, er sværere at sælge, og med håndværkerfradraget og billig finansiering, er investeringer i energiforbedringer værd at overveje.
Lige nu har boligejerne mulighed for at udnytte håndværkerfradraget til at foretage energiforbedringer:
”De gunstige lånemuligheder med lave renter giver sammen med håndværkerfradraget, finansieringsløsninger, som betyder store fordele ved at investere i de mest oplagte energiforbedringer,” påpeger Henning Forland fra Estate Egedal.
Businessman pointing to energy efficiency rating chart and house
Stor fokus på energiklasser
Køberne stiller i dag skarpt på energiklasserne, når de kigger på ny bolig. Uanset om det drejer sig om en villa, et rækkehus eller en landejendom, kigger køberne på energiforbruget og klassificeringen. Ligger boligen ikke i en af de tre bedste klasser, A, B og C, kan det få en negativ effekt på købsovervejelserne og
”Mange potentielle købere vil måske ligefrem dumpe en bolig i D- eller F-klassen,” siger mægleren.
Boligejere, der planlægger et salg inden for en overskuelig fremtid, bør få tjekket energiøkonomien. Har boligen energislugere, bør man overveje at forbedre energi-økonomien for at gøre boligen mere salgbar.
Mange af de boliger, der er placeret i energiklasse D, kan med få forbedringer rykke op i en bedre energiklasse, og boligejerne kan endnu nå at udnytte håndværkerfradraget. Et typisk projekt kunne være isolering af loftet, som kan gøre en stor forskel på varmeforbruget.
Håndværkerfradraget gives som et fradrag for arbejdslønnen, og derfor er det oplagt at gennemføre energirenoveringer med forholdsvis stor lønandel og lille materialeudgift. Men også et projekt som udskiftning af vinduer vil med de billige lånemuligheder kunne betale sig:
”Hvis man både udnytter fradragsretten og den lave rente, bliver det attraktivt at investere i energiforbedringer. Sandsynligheden er stor for, at pengene kan tjenes hjem allerede ved salget af boligen,” siger Henning Forland Estate Egedal.
Håndværkerfradraget yder støtte til arbejdslønnen. Der gives fradrag for følgende vedligeholdelse og reparation:

  • Reparation, renovering, isolering og udskiftning af tag, herunder tagrender og afløb.
  • Reparation eller udskiftning af ruder og vinduer og terrassedøre med glas.
  • Reparation eller udskiftning af yderdøre, terrassedøre m.m.
  • Reparation, maling og isolering af ydervægge.
  • Installation af solfangere.
  • Installation af solceller
  • Installation af husstandsmøller

Få mere at vide på www.bolius.dk/haandvaerkerfradrag-det-kan-du-faa-fradrag-for-4173/

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…