Estate Egedal – En god ejendomsmægler er guld værd

Går du med tanker om at købe eller sælge bolig, så er det værd at tage kontakt til Merethe Prinds Hedegaard eller Henning Forland, som er indehaverne af Estate Egedal. De står klar til at yde en ekstraordinær indsats for dig. 

Tilsammen har Merethe og Henning mere end 40 års erfaring med bolighandel og realkreditbelåning.
De er lokalkendte og ved hvad der rører sig, idet Henning har haft Egedal som markedsområde siden 1996, og Merethe selv bor i Ølstykke.
Som Estate-mæglere er de samtidig aktive i et stort, landsdækkende netværk, og tiltrækker derfor også købere, der måske ikke i første omgang har tænkt på dette område som en mulighed.

Merethes og Hennings samarbejde begyndte tilbage i 2007, hvor de var kollegaer i et andet ejendomsmæglerfirma.  De fandt ud af, at de arbejdede rigtig godt sammen, og at der var en rigtig god dynamik i det samarbejde. Igennem flere år talte de om at starte selv, og da tiden føltes rigtig, og muligheden for at få et lokale bød sig, sprang de til.

Estate Egedal sælger boliger i følgende områder:
Stenløse, Ølstykke, Ganløse, Søsum, Slagslunde, Frederikssund, Slangerup, Jyllinge og Gundsømagle.

Hos Estate Egedal handler du altid med en af forretningens to indehavere, og al sagsbehandling sker i din lokale Estate forretning. Det giver dig tryghed i den løbende kontakt og sikkerhed for en engageret indsats, så vi sammen skaber det bedst opnåelige resultat.

ny-facade

Estate er en del af Nykredit Mægler, der har en lang række samarbejdspartnere, der tilbyder konkurrencedygtige produkter indenfor finansiering, forsikring og andre finansielle ydelser.

Du kan således altid – hos din Estate Mægler – få professionel råd og vejledning til de mange overvejelser og økonomiske beslutninger, der skal tages i forbindelse med en bolighandel.

Vi engagerer os 100% og måler ikke succes i antallet af emner til salg, men i antallet af tilfredse kunder.

Estate Egedal kender vejen – kom med!

Se vores boliger til salg

Estate Egedal
Egedal Centret 95
3660 Stenløse
Tlf. 47 17 66 66
Mail: 3660@estate.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10.00-14.00

Følg Estate Egedal på facebook: www.facebook.com/EgestateEgedal