Estate Egedal er med i toppen på boligsidens nye mægler hitliste

Estate Egedal er med i toppen på boligsidens nye mægler hitliste

Boligsiden.dk har netop lanceret deres landsdækkende hitliste over ejendomsmæglernes placeringer i kundernes tilfredshedsanalyser. Estate Egedal ligger i den øverste del i Egedal, med 8,7 points ud af 10 mulige.
Bedømmelserne af landets ejendomsmæglere ligger offentligt tilgængelige på boligsiden.dk. Her kan man gå ind og få et hurtigt og klart overblik over alle mæglernes placeringer i de enkelte postnummerområder eller kommuner.
Bedømmelserne er et udtryk for, hvordan tidligere købere og sælgere har oplevet den service og det arbejde den enkelte mægler har udført i forbindelse med en ejendomshandel. Den samlede anbefaling fra både købere og sælgere er på boligsiden.dk angivet med et enkelt stjernesystem, hvor 5 stjerner er det maksimalt opnåelige.

“At vi får 8,7 points ud af 10 mulige betyder, at vi får 4,5 stjerner på boligsidens skala, og det er vi meget tilfredse med”

– siger Henning Forland fra Estate Egedal, og fortsætter –

“Vi har i flere år gennemført kundeanalyser, hvor vi har bedt vores kunder om at bedømme os, når vi har gennemført salget af en bolig. Det nye er, at nu ligger bedømmelserne offentligt tilgængelige på Danmarks mest benyttede boligportal – boligsiden.dk. Det giver en gennemsigtighed i markedet, som vi ikke har haft før, og det giver tryghed og lynhurtigt overblik for kunderne, når de skal vælge den ejendomsmægler, der skal sælge deres bolig. Det vil være helt naturligt, at man vælger den mægler, der i kundernes øjne har den bedste placering og højeste tilfredshed. Vi hilser det nye initiativ velkommen”

– slutter Henning Forland.
 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…