Estate Egedal: Lys skaber rum og liv

Estate Egedal: Lys skaber rum og liv

Skal du købe eller sælge boligen, så er det vigtigt at sikre det optimale lys i alle rum. Vægfarver, møbler og vinduer spiller i høj grad ind. Investeringen i nye vinduer kan finansieres billigt i dag, lyder rådet fra Estate Egedal.

Efteråret er tiden til at indrette og forny boligen. Vi køber nye møbler, flytter om, maler og tapetserer og køber nye puder, tæpper og gardiner. Men til ingen verdens nytte, hvis der ikke er det rette lys i rummene. Lyset er meget mere end noget andet stemningsgivende. Både det naturlige, der strømmer ind fra vinduer og det kunstige fra lamper.
Planlægger du salg af boligen, så er det vigtigt at sikre, at der er masser af dagslys i boligen, og sætte den rette belysning:
”Lyset betyder meget for oplevelsen af en bolig. Mørke rum giver en negativ oplevelse, mens lyse stuer og værelser sætter den gode stemning. Mangler der lys i boligen er det værd at overveje at investere i udskiftning eller nye vinduer” siger ejendomsmægler Merethe Prinds Hedegaard fra Estate Egedal.
Lys skaber rum og liv
Få råd til mere lys
Står man overfor at købe en ny bolig, er det på samme måde vigtigt at orientere sig om belysningen i boligen, placeringen i forhold til verdenshjørner og mulighederne for at optimere lyset.
”Spørg mægleren. Han har den store erfaring og ekspertise og kan rådgive om, hvordan lyset kan optimeres med nye vinduer eller døre. Nogle gange kan en gang maling med lysere farver og gode lamper også gøre en stor forskel, ” siger Merethe Prinds Hedegaard.
En større terrassedør, ovenlys eller tagvinduer, et nyt kighul i en væg eller glas inde i huset, kan alt sammen gøre en masse for rummene. Med de billige finansieringsmuligheder, som husejerne kan opnå i disse år, kan investeringen i nye vinduer hurtigt hentes hjem ved en bedre salgspris og et hurtigere salg. Eller for den nyslåede boligejer kan det være en mindre forhøjelse af bruttohuslejen, som omgående giver bonus i form af mere lys, en rarere stemning og et bedre indeklima.
Estate Mæglerne samarbejder også med videncentret Bolius www.bolius.dk, hvor du som boligejer kan finde masser af gode råd og inspiration til at skabe mere lys. Du kan også kontakte en af deres arkitekter og fagspecialister for at få konkret rådgivning og hjælp til at indrette dig med naturligt og kunstigt lys.

Estate Egedal kender vejen – kom med!

Se vores boliger til salg
Estate Egedal
Egedal Centret 95
3660 Stenløse
Tlf. 47 17 66 66
Mail: 3660@estate.dk
Åbningstider:
Mandag-torsdag: 09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10.00-14.00
Følg Estate Egedal på facebook: www.facebook.com/EgestateEgedal

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden