Estate Egedal: Lys skaber rum og liv

Estate Egedal: Lys skaber rum og liv

Skal du købe eller sælge boligen, så er det vigtigt at sikre det optimale lys i alle rum. Vægfarver, møbler og vinduer spiller i høj grad ind. Investeringen i nye vinduer kan finansieres billigt i dag, lyder rådet fra Estate Egedal.

Efteråret er tiden til at indrette og forny boligen. Vi køber nye møbler, flytter om, maler og tapetserer og køber nye puder, tæpper og gardiner. Men til ingen verdens nytte, hvis der ikke er det rette lys i rummene. Lyset er meget mere end noget andet stemningsgivende. Både det naturlige, der strømmer ind fra vinduer og det kunstige fra lamper.
Planlægger du salg af boligen, så er det vigtigt at sikre, at der er masser af dagslys i boligen, og sætte den rette belysning:
”Lyset betyder meget for oplevelsen af en bolig. Mørke rum giver en negativ oplevelse, mens lyse stuer og værelser sætter den gode stemning. Mangler der lys i boligen er det værd at overveje at investere i udskiftning eller nye vinduer” siger ejendomsmægler Merethe Prinds Hedegaard fra Estate Egedal.
Lys skaber rum og liv
Få råd til mere lys
Står man overfor at købe en ny bolig, er det på samme måde vigtigt at orientere sig om belysningen i boligen, placeringen i forhold til verdenshjørner og mulighederne for at optimere lyset.
”Spørg mægleren. Han har den store erfaring og ekspertise og kan rådgive om, hvordan lyset kan optimeres med nye vinduer eller døre. Nogle gange kan en gang maling med lysere farver og gode lamper også gøre en stor forskel, ” siger Merethe Prinds Hedegaard.
En større terrassedør, ovenlys eller tagvinduer, et nyt kighul i en væg eller glas inde i huset, kan alt sammen gøre en masse for rummene. Med de billige finansieringsmuligheder, som husejerne kan opnå i disse år, kan investeringen i nye vinduer hurtigt hentes hjem ved en bedre salgspris og et hurtigere salg. Eller for den nyslåede boligejer kan det være en mindre forhøjelse af bruttohuslejen, som omgående giver bonus i form af mere lys, en rarere stemning og et bedre indeklima.
Estate Mæglerne samarbejder også med videncentret Bolius www.bolius.dk, hvor du som boligejer kan finde masser af gode råd og inspiration til at skabe mere lys. Du kan også kontakte en af deres arkitekter og fagspecialister for at få konkret rådgivning og hjælp til at indrette dig med naturligt og kunstigt lys.

Estate Egedal kender vejen – kom med!

Se vores boliger til salg
Estate Egedal
Egedal Centret 95
3660 Stenløse
Tlf. 47 17 66 66
Mail: 3660@estate.dk
Åbningstider:
Mandag-torsdag: 09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10.00-14.00
Følg Estate Egedal på facebook: www.facebook.com/EgestateEgedal

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…