Anne-Mette Poulsen (Ølstykke FC) under kampen i Sjællandsserien mellem Ølstykke FC og Vipperød IF den 24. maj 2018 på Ølstykke Stadion. Foto: Claus Birch

Et kuperet Ølstykke-hold tabte mod Bella73

Af træner Steen Madsen.

Der var lagt op til at Ølstykke skulle revanchere sig fra det ærgerlige nederlag til Tåstrup FC i dagens kamp ude mod Bella73. Desværre havde de fleste af holdets offensive kræfter meldt afbud, så det var en trup med langt overvejende defensive kvaliteter, der stillede op til dagens kamp.

Og desværre startede Ølstykke nøjagtig som mod Taastrup, meget sparkeri og svært ved at finde hinanden. Bella spillede frisk til og uden at imponere, havde de en sikker føring på 2-0 ved pausen.

I anden halvleg forsøgte Ølstykke mange forskellige opstillinger i et forsøg på at få spillet til at flyde, men vi skulle helt hen til godt 10 minutter før tid før spillet endeligt begyndte at fungere. Men her stod det desværre 4-0 til Bella, så selv om Anne Mette reducerede til 4-1 og havde endda chancer til flere mål endte kampen med en klar sejr til Bella73 på 4-1. Det var iøvrigt anden gang Anne Mette fandt vejen til målmaskerne i denne sæson. Anne Mette der normalt spiller i midterforsvaret og kun har haft meget begrænset spilletid i fronten. Et faktum som må give stof til eftertanke hos både spillere og specielt træneren.

Næste opgave bliver på lørdag hvor Ølstykke tager imod Køge som er kommet godt fra start med sejr i begge spillede kampe. Så der skal arbejdes hårdt til træning i ugen hvis denne modstander skal besejres

Bella 1973 vs ØFC Kvindesenior 1 lørdag den 8. september 2018 kl. 13:30: 4-1.