Et punkteret dæk endte med en god oplevelse.

Et punkteret dæk endte med en god oplevelse.

Her til morgen regnede det og jeg kørte mine børn i skole i bil.
På vejen hjem opdagede jeg til min store ærgrelse at bilens ene bagdæk var punkteret. Jeg er ikke så fiks på fingrene hvad biler angår, så jeg kørte til tankstationen og fik fyldt luft i dækket, men kunne med det samme konstatere at dækket blev ved med at sive luft.

Jeg har via EgedalForum stiftet bekendtskab med Mekonomen Autoteknik i Ølstykke, og jeg kørte derfor ned til Johnny i håb om at han kunne hjælpe mig.

Jeg blev modtaget varmt af personalet på værkstedet og af en sød værkstedshund. Personalet mente godt at de lige kunne klemme min Spark ind til en lapning. Blev budt på en god kop kaffe mens jeg ventede. Allerede inden kaffen var drukket færdigt var min bil lappet, og jeg var klar til at kunne køre afsted.

Tak for en super service os Mekonomen Autoteknik i Ølstykke og det venlige personale der mødte mig.

Skal du have skiftet vinterdæk eller skal bilen til service, kan jeg varmt anbefale at tage forbi Mekonomen Autoteknik i Ølstykke.

Du kan bestille tid eller forhøre dig om priser via kontaktformular på deres hjemmeside:
http://service-centret.dk/infusions/service_bestilling/service_bestilling_start.php

– og du kan også downloade deres app:
Gå blot i AppStore el.lign. og skriv “Ølstykke service centret”.

Service Centret Mekonomen Autoteknik
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke
Tlf.: 47 10 09 17
Fax: 47 10 09 18

Mail: auto@service-centret.dk
Hjemmeside: www.service-centret.dk
Facebook: www.facebook.com/mekonomen.olstykke

Åbningstider værksted:
Mandag-Torsdag 08.00-16.30
Fredag 08.00-13.30

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden