”Et stykke med fiskefilet, tak”

”Et stykke med fiskefilet, tak”

Café Egedal har for nylig slået dørene op i Egedal Centret. Specialiteterne er lækkert smørrebrød til frokost og delikat sushi til aften, og der er også meget mere at finde på menukortet.

Og lad det være sagt med det samme – Vores Egedals madanmeldere gik hverken sultne eller skuffede derfra, da vi besøgte stedet.

Café Egedal ejes og drives af et ægtepar, der tidligere med succes har haft samme koncept i Jyllinge. Nu har den lune, sprøde fiskefilet og den friske makirulle altså gjort sit indtog i Egedal Centret – og det er vi bestemt ikke kede af.

Vi tager forbi caféen en tidlig fredag eftermiddag. Udendørsserveringen består af 8-10 borde på det lille torv ved siden af Bonnie Dyrecenter. Indenfor er der plads til cirka 30 gæster i en pænt indrettet café.

Vi er heldige og får det sidste ledige bord udenfor. Dejligt at se, at der allerede er pænt med gæster.

Det må være skæbnen

Forventningsfulde går vi op til glasmontren foran caféen, hvor det frisksmurte smørrebrød bestilles.

Trods frokosttravlheden bliver de forskellige varianter løbende fyldt op, og der er hurtigt en sød, ung kvinde klar til at tage imod vores bestilling.

Om det er skæbnebestemt eller ej, ved vi ikke med sikkerhed. Men sekunder inden vi skal vælge vores tre stykker smørrebrød, kommer et fad med fiskefilet til syne inde fra caféen og bliver sat ind i montren. Mundvandet løber øjeblikkeligt, og vores førstevalg giver nu sig selv.

Mikkel bestiller et stykke med fiskefilet, et stykke med roastbeef og et stykke med kartoffel og bacon. Pernille tager det samme, dog med æg i stedet for roastbeef.

Og manner, det var godt! Veltillavet og frisksmurt. Serveret med en lille, kold fadøl til. Da vi opdager, at fiskefileten tilmed er lun og sprød (nystegt siger personalet), vil jublen ingen ende tage.

Og fik vi nævnt, at prisen blot var 12 kroner per styk? Vi endte med at betale 66 kroner hver for tre fine stykker alm. smørrebrød og en lille fadøl. Det må siges at være lidt af et fund for de penge.

Vi er overbeviste om, at Egedals borgere nok skal få stor glæde af både smørrebrød og sushi fra Café Egedal. Vores klare indtryk er i hvert fald, at pris og kvalitet i den grad hænger sammen her.

Vi siger tak for mad og velkommen til Egedal!

Fem kokkehuer herfra 🙂

 

Café Egedal
Egedal Centret 41
3660 Stenløse
Tlf: 31818757 eller 32160161

Åbningstider
Mandag-Søndag
08.00 – 21.00​

Du kan finde menukort på hjemmesiden: https://cafe-egedal.dk/

(Sponsoreret historie – Egedal Centret er annoncør på Vores Egedal)

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…