Tønnesen A/S øger fokus på grøn omstilling: 100% økologiske hagesmække tildelt EU-Blomsten

Tønnesen A/S øger fokus på grøn omstilling: 100% økologiske hagesmække tildelt EU-Blomsten

I august 2020 kunne den lokale Egedal-virksomhed Tønnesen A/S fejre 40 års fødselsdag. De leverer tekstilvarer til de danske børneinstitutioner, og er kendt for deres børnevenlige produkter med fokus på høj kvalitet i bløde og holdbare materialer.

Nu er der atter grund til at hejse flaget på virksomhedens adresse på Frydensbergvej i Stenløse. Direktør Karina Gottlieb er da også både stolt og glad over at deres fokuserede arbejde har båret frugt, og Tønnesens frottéhagesmække, vaskeklude og håndklæder er netop blevet tildelt det europæiske miljøcertifikat EU-blomsten.

Mærket tildeles kun de produkter, der kan dokumentere at alt i produktionsprocessen er økologisk og miljøvenligt. Dette betyder, at alle råvarer, produktionsmetoder, farver, spildevand og meget mere skal kunne dokumenteres.

Med tildelingen af EU-Blomsten kan Tønnesen A/S, tilbyde 100% økologiske EU-Blomsten mærkede hagesmække, håndklæder og vaskeklude til de danske børneinstitutioner.

– Vi har altid haft som mål at producere de mest børnevenlige produkter på markedet, og der er med tiden kommet et øget fokus på hvordan vi alle kan være med til at passe på miljøet. Det har vi som virksomhed ønsket at tage del i, og derfor valgte vi at tage skridtet videre med EU-Blomsten, uddyber Karina.

Vi har fokus på børnene – nu og i fremtiden!

Vil du vide mere?
Læs mere om Tønnesen og deres produkter :
https://b-toennesen.dk/

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…