Tønnesen A/S øger fokus på grøn omstilling: 100% økologiske hagesmække tildelt EU-Blomsten

Tønnesen A/S øger fokus på grøn omstilling: 100% økologiske hagesmække tildelt EU-Blomsten

I august 2020 kunne den lokale Egedal-virksomhed Tønnesen A/S fejre 40 års fødselsdag. De leverer tekstilvarer til de danske børneinstitutioner, og er kendt for deres børnevenlige produkter med fokus på høj kvalitet i bløde og holdbare materialer.

Nu er der atter grund til at hejse flaget på virksomhedens adresse på Frydensbergvej i Stenløse. Direktør Karina Gottlieb er da også både stolt og glad over at deres fokuserede arbejde har båret frugt, og Tønnesens frottéhagesmække, vaskeklude og håndklæder er netop blevet tildelt det europæiske miljøcertifikat EU-blomsten.

Mærket tildeles kun de produkter, der kan dokumentere at alt i produktionsprocessen er økologisk og miljøvenligt. Dette betyder, at alle råvarer, produktionsmetoder, farver, spildevand og meget mere skal kunne dokumenteres.

Med tildelingen af EU-Blomsten kan Tønnesen A/S, tilbyde 100% økologiske EU-Blomsten mærkede hagesmække, håndklæder og vaskeklude til de danske børneinstitutioner.

– Vi har altid haft som mål at producere de mest børnevenlige produkter på markedet, og der er med tiden kommet et øget fokus på hvordan vi alle kan være med til at passe på miljøet. Det har vi som virksomhed ønsket at tage del i, og derfor valgte vi at tage skridtet videre med EU-Blomsten, uddyber Karina.

Vi har fokus på børnene – nu og i fremtiden!

Vil du vide mere?
Læs mere om Tønnesen og deres produkter :
https://b-toennesen.dk/

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…