Tønnesen A/S øger fokus på grøn omstilling: 100% økologiske hagesmække tildelt EU-Blomsten

Tønnesen A/S øger fokus på grøn omstilling: 100% økologiske hagesmække tildelt EU-Blomsten

I august 2020 kunne den lokale Egedal-virksomhed Tønnesen A/S fejre 40 års fødselsdag. De leverer tekstilvarer til de danske børneinstitutioner, og er kendt for deres børnevenlige produkter med fokus på høj kvalitet i bløde og holdbare materialer.

Nu er der atter grund til at hejse flaget på virksomhedens adresse på Frydensbergvej i Stenløse. Direktør Karina Gottlieb er da også både stolt og glad over at deres fokuserede arbejde har båret frugt, og Tønnesens frottéhagesmække, vaskeklude og håndklæder er netop blevet tildelt det europæiske miljøcertifikat EU-blomsten.

Mærket tildeles kun de produkter, der kan dokumentere at alt i produktionsprocessen er økologisk og miljøvenligt. Dette betyder, at alle råvarer, produktionsmetoder, farver, spildevand og meget mere skal kunne dokumenteres.

Med tildelingen af EU-Blomsten kan Tønnesen A/S, tilbyde 100% økologiske EU-Blomsten mærkede hagesmække, håndklæder og vaskeklude til de danske børneinstitutioner.

– Vi har altid haft som mål at producere de mest børnevenlige produkter på markedet, og der er med tiden kommet et øget fokus på hvordan vi alle kan være med til at passe på miljøet. Det har vi som virksomhed ønsket at tage del i, og derfor valgte vi at tage skridtet videre med EU-Blomsten, uddyber Karina.

Vi har fokus på børnene – nu og i fremtiden!

Vil du vide mere?
Læs mere om Tønnesen og deres produkter :
https://b-toennesen.dk/

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden