Start: 30. april 2022
12:00
Slut: 30. april 2022
15:00

Begivenheds Mødested

Ølstykke Bibliotek, Østervej 1A, 3650 Ølstykke

GPS: 55.7919649, 12.1574866

Kom med til børnekulturdag i Ølstykke – en dag fuld af musik, teater, leg og sjov – Lørdag den 30. april kl. 12-15.

Kulturspirerne igen byder velkommen til en sjov dag for familier. Denne gang i og omkring Ølstykke Bibliotek. Vi sætter nemlig spot på naturen, dyrelivet og biodiversiteten.

Dagen byder bl.a. på:

Teater – Græshoppesalsa
Græshoppesalsa handler om græshoppen Grethe. Hun springer hele tiden højt og hurtigt af sted, mens hendes sneglevenner er lidt sløvere i det. “Vi skynder os lige så langsomt, vi kan,” som de siger det. Men Grethe springer bare videre. Ud i den vide verden – uden at være bange for noget som helst.
Den Flyvende Prinsesse byder velkommen til en meget munter og gennemmusikalsk forestilling om at længes ud – og være lykkelig for at kunne finde vejen hjem igen.

Byg-selv og krea
Vi er vilde med dyr og naturen – bum!
Derfor kan alle prøve kræfter med at bygge insekthoteller, pindsvin-huse og fuglekasser. Vi stiller materialer og vejledning til rådighed – medbring gerne eget værktøj, så vi kan bygge gode levesteder for små dyr i Egedal.

Har du et kreativt barn, der kan sidde koncentreret og tegne, klippe og dimse? Vi har selvfølgelig også taget papir, lim, saks og farver frem, så de små hænder kan udtrykke sig og skabe flotte værker.

Højlæsning og fordybelse
I læseteltet kan man slå sig ned og læse/kigge i alle de skønne og smukke bøger – vi har nemlig fundet en masse bøger om Danmarks natur og dyr. Børnebibliotekaren vil løbende læse højt og sætte stemningen med en masse krible krable dyr.

Biografen
Hvis man trænger til at dæmpe sanserne, kan man trække sig tilbage til biografens mørke.
Inde på biblioteket tænder vi nemlig for en række små film om dyr, natur og alle det spændende vilde. Biografen kører hele dagen, så bare drop in og flad ud.

Lidt til de små maver og de kaffetrængende forældre
I løbet af dagen kan alle få lidt mad og drikke fra ta’ selvbordet. Der vil være frugt og boller, te, kaffe og saft. Man er naturligvis også velkommen til selv at medbring picnictæpper, mad, drikke og sødt.

Når du køber billet til Børnekulturdagen, bliver du automatisk medlem af Kulturspirerne i et år og vil blive inviteret til en række ekstra kulturoplevelser.

Familiebillet koster 250 kr. og kan købes fra fredag den 1. april 2022 kl. 10.00 via egedalbibliotekerne.dk.
Link: https://egedalbibliotekerne.dk/arrangementer/boern/boernekulturdagen

Priser & Billetter
Gratis
kr0,00