Start: 21. november 2023
17:00
Slut: 21. november 2023
19:00

Begivenheds Mødested

Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke

GPS: 55.779872, 12.1866131

Egedal Kommune inviterer til foreningsmøde den 21. november 2023 kl. 17-19 på Egedal Rådhus. Her kan du give dine input til handleplanen på idræts-, kultur- og fritidsområdet. Hør også et spændende oplæg om forenings- og fritidslivets aktuelle tendenser.

Det er blevet tid til en midtvejsevaluering af Handleplanen for Idræts-, Kultur- og Fritidsområdet. På mødet gøres status over temaerne:

  • Aktiviteter
  • Kommunikation
  • Organisation og drift
  • Faciliteter
  • Økonomiske prioriteringer

Herefter skal drøftes hvilke indsatser der skal særlig fokus på i 2024-25.

Program for mødet

17.00 Velkomst v/ borgmester Vicky Holst Rasmussen og formand for Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup

17:10 Midtvejsstatus på Handleplanen for Idræts-, Kultur- og Fritidsområdet
Handleplanen gælder for perioden 2022-2025 – det er derfor tid til at gøre status. Administrationen fremlægger resultaterne af de første to års arbejde og lægger op til dialog om de ønskede prioriteringer for de kommende to år.

17:50 Opsamling og videre forløb

18:00 Pause med mulighed for at snuppe en sandwich

18:15 Forenings- og fritidsliv – tendenser, udfordringer og potentialer – inspirationsoplæg v/ Esben Danielsen
Hvor er danskernes fritidsliv på vej hen? Står vi midt i en frivillighedskrise? Hvad interesserer fonde sig for fortiden? Og hvordan understøtter vi bedst et stærkt civilsamfund, sunde fællesskaber og et alsidig lokalt fritidsliv? Det er nogle af de spørgsmål, som Esben Danielsen vil berøre i et inspirerende oplæg om forenings- og fritidslivets aktuelle tendenser.

Tilmelding til mødet sker via Place2Book.

Kan du ikke deltage, har du mulighed for at sende dine input på mail til kulturogfritid@egekom.dk

Få svar på spørgsmål om booking- og tilskudsportalen

Flere medarbejdere fra Kultur og Fritid er til stede i byrådssalen allerede fra kl. 16:15. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp med portalen, så kom endelig i god tid, så kigger vi på det sammen inden mødet.

Inspirerende oplæg

Aftenens oplægsholder Esben Danielsen har selv været frivillig, siden han gik i folkeskole, og han er en aktiv entreprenør i forenings- og kulturlivet. Han har siden januar 2023 været direktør for Kulturens Analyseinstitut. Tidligere har han desuden været fagdirektør for kultur i Københavns Kommune, direktør for Lokale og Anlægsfonden, talsmand og udviklingschef for Roskilde Festival samt spillestedsleder for Gimle i Roskilde.

Priser & Billetter
Tilmelding online: