Start: 4. marts 2024
19:00
Slut: 4. marts 2024
20:00

Begivenheds Mødested

Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke

GPS: -

Lokallisten Ny Egedal inviterer til en aften med inspirerende oplæg og debat med borgerinddragelse og samarbejde på dagsordenen.

Arrangementet finder sted mandag den 4. marts 2024 kl. 19-20 på Egedal Rådhus (mødelokale på 1. sal).

Skærmbillede 2024 02 14 221631 Lokallisten Ny Egedal har inviteret Anders Gerner Frost, tidligere borgmester i Gribskov, kendt fra TV (Hammerslag), formand for Lokallisterne i Danmark – og en særdeles erfaren aktør inden for lokalpolitik.

Anders Gerner Frost har gjort sig erfaringer med hvordan landspolitiske ambitioner har præget lokalpolitik negativt. Politisk står han i front for nytgribskov (lokalliste), hvor listens holdning til borgerinddragelse, lokale løsninger og samarbejde i byrådet, i 2018 gav nytgribskov og Anders borgmesterposten i Gribskov kommune. Han er derudover også formand for Lokallisterne i Danmark.

Denne aften vil Anders Gerner Frost dele sine indsigter om, hvordan han ser et byråd kan og bør arbejde effektivt for borgerne. Han har mange erfaringer fra Gribskov Kommune, som også kan være til inspiration her lokalt.

Vær med i debatten om hvordan vi sammen kan styrke lokalpolitiken i Egedal og mød andre borgere som også deler interesse for lokalpolitik.

Tilmelding
Begrænsede pladser. Send en e-mail til: lokallistennyegedal@gmail.com
Du modtager en bekræftelse på mail.

Om Lokallisten Ny Egedal

Lokallisten Ny Egedal (LNE) er en gruppe af engagerede borgere, som ønsker fuld fokus på borgerne.
Vi tror på, at Byrådet er til for og skal arbejde for borgerne i Egedal Kommune.
Vi vil skabe en ny politisk kultur i Egedal, hvor landspolitiske partiambitioner ikke står i vejen for lokalpolitik og lokale løsninger til fordel for borgerne. Vi er et alternativ til de etablerede partier, som vi mener har svigtet borgerne gennem årene.

Du kan læse mere om Lokallisten Ny Egedal på hjemmesiden: https://lokallistennyegedal.dk/

_____

Lne Arr 4mar Med Agf Version2

 

 

Priser & Billetter
Gratis
kr0,00