Start: 20. november 2022
10:00
Slut: 20. november 2022
17:00

Begivenheds Mødested

Frugt Farmen Toppevadvej 17 Ganløse

GPS: 55.779948, 12.2605031

Kig forbi den hyggeligste julebazar og nyd et glas æblegløgg eller varm chokolade, mens du går op opdagelse i de mange boder udenfor på gårdspladsen og indenfor i den store sal med alle jagttrofæerne.

Frugt Farmen sælger æblegløgg, friskpresset æblemost, æbler, skærebrædder og serverer desuden deres klassiske gryderet dampende varm og velsmagende.

I de andre boder kan du finde indiske tæpper, cashmere-tørklæder, mønstrede og ensfarvede puder, blokprintede duge, tasker, duftlys, sæber, keramik og skøn julepynt fra Roomers & Woodbox.

Der er de fineste øreringe og cool smykker fremstillet i sølv, forgyldt med 24 karat med rå diamanter, perler og koraller fra Camilla Maj.

Der er lækre nødder, tørret frugt i høj kvalitet og smagfulde chokolader fra blandt andet Afghanistan og Congo, som Warfair sælger i deres bod.

Der er smukke marokkanske fade og julepynt fra By Bitsch. Der er fine og flippede armbånd og halskæder i delikate farver og mønstre fra PearlsCph.

Samt smagfulde, håndplukkede italienske vine fra Vini Dei Fratelli. Og sidst, men ikke mindst, er der en bod med frisk honning fra lokale bistader.

Det er sidste åbningsdag på Frugt Farmen i denne sæson, så der er gratis snobrød til mindste.

Vi glæder os til at se dig og din familie på
Frugt Farmen
Toppevadvej 17
Ganløse

Priser & Billetter
Gratis
kr0,00
Kategorier
Jul
Jul
Markeder
Markeder