Start: 16. oktober 2022
15:00
Slut: 16. oktober 2022
16:30

Begivenheds Mødested

Smørum Kulturhus, Flodvej 68, 2765 Smørum

GPS: -

Ledøje-Smørum Musikforeningen indbyder til koncert søndag d. 16. oktober kl. 15 i Smørum Kulturhus. Medvirkende er Kirstine Schneider på violin og Rikke Sandberg på klaver.

Kirstine Scneider (©HEIN Photography)

Kirstine Schneider er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) med debut fra solistklassen i september 2021. Kirstine har været solist med blandt andet Århus Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester. Hun har været soloviolinist i DR Symfoniorkestret og i Danmarks Underholdningsorkester. I dag er hun leder af 2. violingruppen i Copenhagen Phil.

Rikke Sandberg er uddannet på DKDM med debutkoncert i 2002. Lige siden har hun været en del af eliten i dansk musikliv og kendt som en usædvanlig markant pianist. Hun har alle dage dedikeret sit klaverspil og musikerskab til at fungere i flest mulige sammenhænge, som solist med og uden orkester, som akkompagnatør af store navne blandt sangere og instrumentalister, og som kammermusiker i ind – og udland.

Rikke Sandberg har indspillet omkring 10 cd’er. Den seneste har hun indspillet sammen med Tanja Zapolski som ensemblet “Den Danske Klaverduo”, som Ledøje-Smørum Musikforeningen tidligere har haft besøg af.

På programmet er musik af Amy Beach, Johannes Brahms, Vaughan Williams og Robert Schumann.

Gæstebilletter kr. 120,- kan købes i forsalg på lsmusikforening.nemtilmeld.dk.
Resterende billetter kan købs ved indgangen.

Du kan læse mere på Ledøje-Smørum Musikforenings hjemmeside: https://lsmusikforening.dk/koncerter/2022-23/duo-violin-og-klaver/

Pressefoto Rikke Sandberg

Priser & Billetter
Gæstebilletter via Nemtilmeld