Start: 22. maj 2022
15:00
Slut: 22. maj 2022
16:30

Begivenheds Mødested

Konfirmandhuset, Flodvej 73E, 2765 Smørum

GPS: 55.733333, 12.3039868

Ledøje-Smørum Musikforening indbyder til koncert søndag d. 22. maj kl. 15:00 i Konfirmandhuset, Flodvej 73E, Smørum.

Bemærk: Koncerten afholdes ikke som ellers i Smørum Kulturhus.

Ved koncerten medvirker Lea Quortrup, sopran, Marie Louise Lind, cello, Ulrik Ravn Jensen, horn, og Troels Roland, klaver.

På programmet er en cellosonate af Beethoven, sange af Britten, stykker for cello og klaver af Schumann, samt Schuberts Auf dem Strom. Schuberts værk blev straks ved uropførelsen i 1828 blev meget populært og har været det siden. Ved koncerten hører vi den originale komposition med klaver og horn til ledsagelse af sangeren.

LEA QUORTRUP er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium hvorfra hun dimitterede i 2015. Hun debuterede på Det Kongelige Teater i 2014 som Zerlina i Mozarts Don Giovanni. Hun har siden bl.a. spillet rollen som Amor i Glucks opera Orfeus og Eurydike. Hun har været solist med Underholdningsorkestret i Mozarts Requiem og har ligeledes været solist og sunget både lied- og oratoriekoncerter i hele Danmark, bl.a. solistpartier i Händels Messias, Bachs Juleoratorium, H-mol messen og Johannespassionen.

ULRIK RAVN JENSEN er uddannet fra Norges musikkhøgskole. Siden studietiden har han spillet i flere norske orkestre, blandt andet som solohornist i Kristiansand Symfoniorkester og Stavanger Symfoniorkester, inden han i 2019 kom til Danmark som alternerende solohornist i DR Symfoniorkestret og siden Aalborg Symfoniorkester.

MARIE LOUISE LIND er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) i København, med en Bachelor i 2007. Derefter videre studier i Stuttgart hvor hun i 2011 tog en Master i orkestermusik med fokus på kammermusik, afsluttet med højeste karakter og udmærkelse. Derefter Master i Ny Musik i 2013. Hjemme igen debuterede Marie Louise fra Solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2017. Ansættelser bl.a. i DR Symfoniorkestret, Det Kgl. Kapel, Copenhagen Phil, Copenhagen Opera Festival og Athelas Sinfonietta.

TROELS ROLAND debuterede i 2015 fra DKDM. Han begyndte tidligt i sin studietid at interessere sig for arbejdet som akkompagnatør og har været involveret i mange lied- og kammermusikprojekter. Han har optrådt på danske festivaler som Schubertiaden i Roskilde med Schuberts sangcyklusser Winterreise og Die Schöne Müllerin. Desuden koncerter i Tivolis koncertsal, Odsherred kammermusikfestival, Vildemosekoncerter, Operafestivalen i København. Han har arbejdet som repetitør på Operaakademiet, DKDM og Syddansk Musikkonservatorium samt lejlighedsvis på Det Kgl. Teater.

Medlemmer har fri entré. Gæstebilletter kan købes i forsalg på https://lsmusikforening.nemtilmeld.dk eller ved indgangen.

Sted:
Konfirmandhuset, Flodvej 73E, Smørum

 

Troels Roland

Marie Louise Lind

Ulrik Ravn Jensen

Lea Quortrup

Priser & Billetter
Gæstebilletter via Nemtilmeld
kr120,00