Start: 5. november 2022
18:00
Slut: 5. november 2022
22:00

Begivenheds Mødested

Ganløse Kulturhus

GPS: 55.792549, 12.266358

Lørdag den 5. november strømmer livemusikken igen fra Ganløse Kulturhus, hvor tre bands denne gang giver koncert. I en tid med meget usikkerhed – både internt i Danmark og også ude i den store verden – så er det jo netop, at vi har ekstra meget brug for at kunne mødes i hyggeligt lag og bare nyde livet og musikken for en stund. En lille musikalsk ”ventil”, som samtidig styrker vores fællesskab og kulturliv.

Entréen er gratis, so what’s not to like? Det er den ægte spilleglæde, der driver denne aften. Det er bare at møde op og have en dejlig musikaften.

Og hvem er det så, der leverer musikken, lørdag den 5. november?

Kl. 19 åbner Lyngvig Flyers, der er en trio, som består af Alex på bas, Erik på sang og Ulla på guitar. Mange har måske allerede stiftet kendskab med bandet, som åbnede på dette års ”Ganløse By Night”. Bandet har en særlig vibe, og at dømme fra publikumsreaktionerne på GBN, så var Lyngvig Flyers populære med deres spændende repertoire, som både består af egne numre samt diverse covernumre indenfor forskellige genrer.

https://www.facebook.com/lyngvigflyers

Kl. 20 går band nr. to på, og det er ”Ström”. Bandet, som består af fire mand og en energisk sangerinde, fyrer den af med rock, pop og fede coverhits – der er rigeligt af nostalgi og gedigen rock på menuen. Det er bare at tappe ind i energien, synge med og måske lade dansebenene give den lidt gas, når Klaus (guitar), Teis (trommer), Svend (guitar), Jeppe (keyboard) og Katja (vokal) fyrer den af.
Vil du vide mere om Ström:
https://www.facebook.com/TheStromBand

Som rosinen i pølse-enden spiller Ganløse-bandet, Støjkupé. Dette sker fra kl. 21 til ca. kl. 22. Bandet består af Bo på bas, Andreas på trommer, af Jesper og Walter på guitar, og Liselotte på vokal. Bandet er kendt for at kunne lide at spille lidt ”god tråd” aka god, solid rockmusik! Og måske kender publikum dem fra Ganløse By Night for få år siden, ligesom bandet også har turneret rundt med generatorrock-konceptet, hvor både bandet og scenen transporteres rundt på en trailer på Sjælland og spontant stiller op fyrer den gode rockmusik af på gader og stræder.
Vil du vide mere om Støjkupé: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057476836991

Den fede livemusik foregår i Ganløse Kulturhus, lørdag den 5. november 2022, hvor dørene åbner kl. 18. Lyngvig Flyers (trio) starter kl. 19, derefter spiller Ström (kvintet) fra kl. 20, og kl. 21. går Støjkupé (kvintet) på, og arrangementet afsluttes ved. ca. 22-tiden. Fri entré – men meld gerne tilbage, om du kommer! https://www.facebook.com/events/476571104418875

Drikkevarer kan desuden købes til fornuftige priser mod kontanter eller mobilepay.

Arrangør: Ganløse Musikforening (GAMF)

 

Priser & Billetter
Gratis
kr0,00