Start: 26. maj 2023
08:00
Slut: 26. maj 2023
10:00

Begivenheds Mødested

Ølstykke Bibliotek, Østervej 1A, 3650 Ølstykke

GPS: 55.7919649, 12.1574866

Egedal Erhvervsnetværk inviterer til netværksmøde for Egedals lokale virksomheder. Mødet finder sted fredag den 26. maj 2023 kl. 8-10 på Ølstykke Bibliotek.

Som erhvervsdrivende er det sjældent en mulighed at sygemelde sig eller lade en kollega tage over når stressen melder sig. Trine Sloth fortæller lidt om faldgrupperne og hvad du selv kan gøre for at tackle stress som selvstændig – uden at miste grebet. Trine Sloth er stresscoach og har hjulpet flere virksomhedsejere i en stressfri retning.

Der vil som altid været mulighed for at møde andre lokale erhvervsdrivende, og Egedal Kommunes erhvervsteam er også altid med til møderne og vil fortælle om kommende arrangementer og nyt fra kommunen på den erhvervsmæssige front.

Kommende arrangementer i Egedal Erhverv vil også blive annonceret.

Tilmeld dig netværkmødet, så vi ved hvor mange vi bliver: https://egedalerhvervsnetvaerk.nemtilmeld.dk/7/

Arrangementet er gratis og morgenmad er sponsoreret af Egedal Erhverv (https://egedalerhverv.dk)

Ølstykke Bibliotek
Østervej 1A
3650 Ølstykke

Egedal Erhvervsnetværk er et netværk for alle Egedals lokale virksomheder.
Netværket er et privat initiativ og drives af de to lokale selvstændige: Pernille Bloch Madsen (VoresEgedal.dk) og Anne Mollerup (Anne Mollerup Virksomhedsrådgivning og Coach). Fællesnævneren for os er, at vi ønsker et blomstrende, lokalt erhvervsliv.

Ved at skabe et fællesskab og styrke sammenholdet mellem de lokale virksomheder mener vi, at vi kan hjælpe hinanden til at blive bedre til at drive forretning. Vi holder netværksmøde én gang om måneden. Hold øje med datoerne, som bliver slået op som begivenheder på Facebook.

Hvert møde indeholder et fagligt indspark, men vi har også fokus på det sociale aspekt. Vi tror på, at relationsdannelsen os virksomheder imellem vil skabe nye samarbejder, sparring, flere kunder, etc.

Møderne bliver annonceret via Facebook-siden: Egedal Erhvervsnetværk og tilmelding foregår her på Nemtilmeld.

Følg med på Facebook: https://www.facebook.com/NetworkingEgedal

Priser & Billetter
Gratis
kr0,00
Kategorier
Erhverv
Erhverv

Organiser

Egedal Erhvervsnetværk er et netværk for alle Egedals lokale virksomheder.

Netværket er et…